دستور تهیه زولبیا رژیمی خوشمزه مخصوص ماه رمضان (مرحله به مرحله)

“`html
آشنایی با دستور تهیه زولبیا با آرد
دستور تهیه زولبیا با آرد موضوع ماست. زولبیا یک شیرینی محبوب ایرانی است که در ماه رمضان در سفره های افطار مشاهده میشود و بین مردم بسیار محبوب است.
معمولاً زولبیا را از شیرینیفروشیها خریداری میکنیم، اما با توجه به تقاضای زیاد در این ماه، ممکن است نتوانید زولبیای تازه پیدا کنید. بنابراین بهترین کار این است که اگر وقت و حوصله دارید، زولبیا را در خانه تهیه کنید و با عزیزانتان نوش جان کنید.
همچنین میتوانید برای جلوگیری از افزایش وزن، زولبیای رژیمی با آرد درست کنید.
زولبیا حاوی مقدار زیادی شکر است و برای کسانی که دیابت دارند یا قند خون بالای دارند، مناسب نیست. همچنین این شیرینی برای افرادی که اضافه وزن دارند توصیه نمیشود. میتوانید برای تهیه شیرینی سالمتر، مقدار شکر را کاهش دهید.
تهیه زولبیای خانگی بسیار ساده است و به مواد زیادی نیاز ندارد. فقط کافی است کمی وقت و دقت به خرج دهید تا یک زولبیای خانگی خوشطعم و خوشرنگ با روغن سالم و بهداشتی تهیه کنید.
نکته مهم در تهیه زولبیا، تهیه خمیر آن است. حتماً مقدار مواد را رعایت کنید تا به مشکل نخورید.
دستور تهیه زولبیا با آرد
دستور تهیه زولبیا با آرد
زولبیا به دلیل اینکه نشاسته دارد و ممکن است باعث چاقی و بالا رفتن قند خون شود، برای افراد دیابتی و چاق مناسب نیست. به همین دلیل خیلیها به دنبال دستور تهیه زولبیا بدون نشاسته هستند. اما به هر حال برای افراد چاق و به ویژه کسانی که دیابت دارند، توصیه نمیشود.
مواد لازم برای تهیه زولبیا با آرد:
- آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه
- شکر: ۲ پیمانه
- آب: ۱ پیمانه
- زعفران: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
- بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
- پودر یا خلال پسته یا بادام: برای تزیین
دستور تهیه زولبیا با آرد:
برای تهیه شربت زولبیا باید شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود. سپس برای تهیه خمیر زولبیا، آرد را الک کرده و با مقدار کمی آب مخلوط کنید. به آن بکینگ پودر و زعفران را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.
مقداری روغن را در تابه بریزید. روغن باید به قدری باشد که خمیر زولبیا در آن شناور باشد. خمیری که تهیه کردهاید را در یک قیف بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود.
حالا سر قیف را بالای تابه روغن نگه دارید و به آرامی فشار دهید تا خمیر به شکل دایرهای بریزد. این کار را طوری انجام دهید که زولبیاها به هم نچسبند.
پس از سرخ شدن یک طرف زولبیا، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. وقتی زولبیاها آماده شدند، آنها را از تابه خارج کرده و روی یک توری بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
زولبیاها را به مدت ۳۰ دقیقه در شربت بگذارید و دوباره روی یک توری قرار دهید تا شربت اضافی آنها گرفته شود. سپس زولبیا را در ظرف سرو قرار داده و روی آن کمی پودر یا خلال پسته یا بادام بپاشید.
زولبیای شما آماده است. میتوانید برای تزئین از خلال بادام یا پسته استفاده کنید.
چگونه بدون نشاسته زولبیا درست کنیم ؟
“““html
نکاتی درمورد مصرف زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه با وجود اینکه کمی فایده دارند، اما ضررهای زیادی هم دارند. یکی از این ضررها، کالری بالای آنهاست که میتواند باعث افزایش وزن و مشکلات دیگر شود.
این خوراکیها به دلیل داشتن قندهای ساده زیاد، برای افراد دیابتی و حتی افراد عادی توصیه نمیشوند، بجز در زمان افطار. چون این قندها خیلی سریع تبدیل به چربی در بدن میشوند.
زولبیا و بامیه در روغن سرخ میشوند و مهم است که بدانیم ممکن است از روغنهای نامناسب برای سرخ کردن آنها استفاده شود. در نتیجه، این خوراکیها چربی زیادی دارند و مواد مضر سلامتی مانند پراکسید و اسیدیته هم دارند.
دستور تهیه زولبیا، شیرینی محبوب ماه رمضان در خانه
علت پف نکردن زولبیا: چگونه زولبیای طلایی و خوشمزه درست کنیم؟