رسپی

دستور تهیه زولبیا و بامیه آسان و خوشمزه ویژه ماه مبارک رمضان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html


دستور تهیه زولبیا و بامیه خانگی خوشمزه ویژه ماه مبارک رمضان

دستور تهیه زولبیا و بامیه در خانه

با موادی که در این دستور آمده، می‌توانید برای ۶ نفر زولبیا و بامیه درست کنید. اگر می‌خواهید کمتر یا بیشتر درست کنید، فقط کافیست مقادیر مواد را کم یا زیاد کنید. با ما باشید تا طرز تهیه این شیرینی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه بامیه:

  • آب: ۲ لیوان
  • روغن: ۴ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • آرد: ۲ لیوان
  • وانیل: کمی
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: یک هشتم قاشق چای‌خوری

دستور تهیه بامیه:

برای درست کردن بامیه، ابتدا آب و روغن را بجوشانید و سپس آرد و شکر را به آن اضافه کنید تا خمیر شود. بعد از اینکه از روی حرارت برداشتید، کمی ورز دهید و بگذارید خنک شود. تخم‌مرغ و وانیل را با هم خوب بزنید و به خمیر اضافه کنید و ورز دهید. در یک تابه روغن بریزید و خمیر را در قیف بریزید و در روغن بریزید. لازم نیست حرارت خیلی زیاد باشد. بامیه‌ها کمی بزرگ می‌شوند و وقتی سرخ شدند، آنها را در شربت بخوابانید.

دستور تهیه زولبیا و بامیه خانگی مخصوص!

مواد لازم برای تهیه زولبیا:

  • نشاسته: ۲۰۰ گرم
  • ماست: ۲۰۰ گرم
  • آرد: ۵۰ گرم
  • روغن جامد: ۱ قاشق چای‌خوری
  • جوش شیرین: نصف قاشق چای‌خوری
  • گلاب: ۱ قاشق غذاخوری

نشاسته و ماست را با هم مخلوط کنید تا نشاسته حل شود. سپس آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. روغن را نیز اضافه کنید و دوباره هم بزنید. در آخر، گلاب و زعفران ساییده و جوش شیرین را اضافه کنید و هم بزنید. قوام مایه زولبیا باید مثل سس باشد. اگر خیلی رقیق بود، کمی آرد اضافه کنید و اگر سفت بود، کمی ماست اضافه کنید. بهترین راه برای ریختن زولبیا در روغن، استفاده از قوطی سس گوجه‌فرنگی یا کیسه پلاستیکی است که یک گوشه‌اش را سوراخ کرده‌اید. ظرفی که استفاده می‌کنید بهتر است عمیق و نچسب باشد تا زولبیاها به راحتی جدا شوند. ریختن مایه زولبیا خیلی جذاب است، زیرا می‌توانید هر شکلی که دوست دارید درست کنید!

  • شربت:
  • شکر: ۳ پیمانه
  • آب: ۱ پیمانه
  • گلاب: ۱ پیمانه
  • زعفران حل شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

تمام مواد را به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید و سپس بگذارید خنک شود تا غلظت عسل را پیدا کند. این نکته خیلی مهم است. اگر شربت داغ باشد، بامیه و زولبیاها نرم می‌شوند و اگر خیلی رقیق باشد هم همین‌طور. همچنین، اگر آبلیمو اضافه نکنید، شکرک می‌زند.

همچنین بخوانید:

آیا خوردن زولبیا بامیه در ماه رمضان مفید است؟


سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا