دستور تهیه زیتون پرورده مدیترانه ای (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه زیتون پرورده مدیترانه ای
زیتون پرورده یکی از چاشنیهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که به شمال کشور ما تعلق دارد. برای آشنایی با دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله زیتون پرورده، تا انتها با ما همراه باشید.
زیتون پرورده یکی از معروفترین مخلفات ایرانی است که مانند ترشیها در کنار غذا سرو میشود. اگر میخواهید مقدار کمتری یا بیشتری زیتون پرورده درست کنید، کافیست مقدار مواد را کم یا زیاد کنید. با دستور تهیه زیتون پرورده مدیترانه ای همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه زیتون پرورده مدیترانه ای
زیتون بدون هسته: ۴۰۰ گرم
جعفری تازه: ۱ دسته کوچک
سیر: ۲ حبه
اوریگانو یا آویشن: ½ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۵ قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش تازه یا سرکه انگور: ۵ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه و فلفل قرمز: به مقدار کافی
دستور تهیه زیتون پرورده مدیترانه ای
برای تهیه این زیتون پرورده خوشمزه، اگر زیتونها خیلی شور هستند، ابتدا آنها را یک ساعت قبل، در آب سرد بخیسانید تا شوریشان کم شود.
در این مدت آب کاسه را چند بار عوض کنید. بعد از یک ساعت، سیر را با رنده ریز رنده کنید و همراه با آویشن، فلفل سیاه، فلفل قرمز، روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه به یک کاسه مناسب اضافه کنید.
حالا جعفری تازه را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافیاش خارج شود. سپس آن را ریز خرد کرده و به کاسه اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند.
در این مرحله، زیتونهای بدون هسته را در یک ظرف مناسب بریزید و سپس سس را روی آنها بریزید. با دو قاشق به آرامی هم بزنید تا زیتونها به سس آغشته شوند.
حالا اجازه دهید زیتونها حداقل یک ساعت در یخچال بمانند تا طعمها با هم ترکیب شوند. بعد از این مدت، زیتونها را در ظرف مورد نظر ریخته و با غذای سنتی سرو کنید. نوش جان!