دستور تهیه سابله کیک به شکل حروف انگلیسی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه سابله کیک
کیک سابله یکی از کیکهای ویژه است که میتوانید برای مهمانیها و جشنها تهیه کنید. معمولاً برای ساخت این کیک از طرح یک عدد یا حرف خاص استفاده میکنند.
این کیک معمولاً با کیک کرهای درست میشود، اما اگر دوست داشته باشید، میتوانید از هر نوع کیک دیگری مثل کیک شیفون شکلاتی هم استفاده کنید.
دستور تهیه کیک سابله
برای درست کردن کیک سابله، ابتدا به یک کیک اسفنجی کاکائویی احتیاج داریم. میتوانید پودر کاکائو را حذف کرده و به جای آن همان مقدار آرد سفید اضافه کنید.
مواد لازم برای تهیه سابله کیک:
- تخممرغ 7 عدد
- آرد سفید 155 گرم
- شکر 175 گرم
- بکینگ پودر 6 گرم
- وانیل 1/2 قاشق چایخوری
- آب جوش 2 قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو 20 گرم
دستور تهیه سابله کیک با کیک اسفنجی
مراحل تهیه سابله کیک:
ابتدا سفیده و زرده تخممرغ را جدا کنید. زردهها را با نیمی از شکر هم بزنید. در حین اینکه همزن کار میکند، وانیل و آب جوش را اضافه کنید و ادامه دهید. سپس پودر کاکائو را هم اضافه کنید و هم بزنید.
سفیدهها را با شکر باقیمانده هم بزنید تا خوب فرم بگیرد و از ظرف نریزد. آرد و بکینگ پودر را از قبل سه بار الک کنید و به تدریج با مواد کاکائویی و سفیدهها به آرامی مخلوط کنید.
حال که مواد خوب مخلوط شدند، کف سینی فر را با دو لایه کاغذ روغنی بپوشانید و هرگز دیوارهها را چرب نکنید. مواد را داخل سینی بریزید و آن را در فر با دمای 170 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه بگذارید.
یاد داشته باشید که دما و زمان فرها ممکن است متفاوت باشد، پس حتماً چک کنید. در این مدت از باز کردن درب فر خودداری کنید چون این کار باعث میشود کیک پف نکند.
نحوه تزیین سابله کیک به شکل حروف یا عدد
حالا کاغذ روغنی را روی کیک بگذارید و دور تا دور کیک را ببرید. کیک را به دو قسمت تقسیم کنید و کمی شربت یا آب کمپوت روی آن بریزید و با خامه فرم گرفته، ماسوره بزنید.
سپس موز و گردو را روی تمام کیک بریزید. قسمت دوم کیک را بر روی آن قرار دهید. دوباره ماسوره بزنید و کیک را به سلیقه خود تزیین کنید.
میتوانید از پاستیل، بیسکوئیت، گل طبیعی، توت فرنگی، بیسکوئیت رولی و … برای تزیین استفاده کنید.