دستور تهیه ساده و مرحله به مرحله تهیه بستنی گردویی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه بستنی گردویی
بستنی گردویی یکی از خوشمزهترین و بهترین دسرها در فصل بهار و تابستان است.
برای تهیه این دسر عالی، مواد لازم به راحتی در دسترس هستند و میتوانید به سرعت آن را در خانه بسازید.
این دسر نیاز به ابزار خاصی ندارد و روش تهیه آن هم بسیار آسان است.
به شما پیشنهاد میکنیم که حتماً این بستنی گردویی را برای مهمانیها و دور همیهای تابستانی خود مد نظر داشته باشید.
این دسر خوشمزه قطعاً مهمانیهای خانوادگی شما را لذتبخشتر خواهد کرد.
علاوه بر طعم عالی، این بستنی خواص و فواید زیادی نیز دارد. هر یک از مواد اولیه آن شامل مواد مغذی و معدنی مفیدی است که به سلامتی کمک میکند.
به عنوان مثال، گردو منبع بسیار خوبی از ویتامینها و مواد معدنی است که به سلامت قلب، عملکرد بهتر مغز، سلامت استخوانها، تقویت رشد مو و مراقبت از پوست کمک میکند.
چگونه در خانه بستنی گردویی درست کنیم؟
مواد لازم برای تهیه بستنی گردویی
- شکلات خرد شده: ۱۰۰ گرم
- گردو: ۲۰ گرم
- خامه: ۲۰۰ میلی لیتر
- شیر: ۱۰۰ میلی لیتر
- بیسکویت: ۲۰ گرم
در این دستور گاهی میتوان از کشمش هم استفاده کرد.
مراحل تهیه بستنی گردویی
- شیر را در یک ظرف ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.
- شکلاتهای خرد شده را به شیر اضافه کنید.
- زمانی که شیر و شکلات به خوبی مخلوط شدند، حرارت را خاموش کنید.
- خامه را در یک ظرف جداگانه بریزید و کمی هم بزنید.
- سپس مخلوط شیر سرد شده را کمکم به خامه اضافه و هم بزنید.
- حال این مخلوط را در قالب بستنی ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
- بعد از این مدت، بستنی را از فریزر بیرون آورده و بیسکویت و گردوی خرد شده را روی آن بریزید.
- سپس دوباره بستنی را به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید.
دستور تهیه بستنی گردویی خوشمزه
روشی ساده برای تهیه بستنی گردویی
ابتدا شیر را در یک قابلمه یا شیرجوش بریزید و روی حرارت بگذارید تا کمی گرم شود.
در این هنگام، شکلاتها را خرد کرده و به شیر اضافه کنید.
اجازه دهید شکلاتها ذوب شوند و با شیر مخلوط شوند. سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید مخلوط خنک شود.
حالا نوبت هم زدن خامه است؛ برای این کار خامه را در یک کاسه ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد.
سپس به تدریج مخلوط شکلات و شیر را به خامه اضافه کنید و هم بزنید.
قالب بستنی را آماده کرده و مایه را داخل آن بریزید و به مدت 15 الی 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.
پس از اینکه بستنی خودش را گرفت، آن را از فریزر خارج کرده و بیسکویت و گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید و در نهایت کشمش را روی بستنی بریزید و دوباره در فریزر قرار دهید.
بعد از 15 الی 25 دقیقه که بستنی کاملاً سفت شده بود، آن را از فریزر بیرون آورده و به عنوان دسر یا میان وعده سرو کنید.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه بستنی سنتی با ثعلب و تأثیر فوقالعاده این گیاه
دستور تهیه ۷ بستنی میوهای خانگی با طعمهای فوقالعاده