رسپی

دستور تهیه سالاد اسفناج با نارنگی و انار مناسب برای گیاه خواران (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سالاد اسفناج با نارنگی و انار تازه و خوشمزه

سالاد اسفناج و نارنگی یکی از سالادهای خوشمزه‌ای است که مواد زیادی نیاز ندارد. برای این دستور، با رضیم همراه شوید.

دستور تهیه سالاد اسفناج با نارنگی برای رژیمی‌ها

مواد اصلی برای تهیه سالاد اسفناج

  • اسفناج 750 گرم
  • قارچ 7 تا 8 عدد
  • نارنگی 2 عدد
  • پنیر فتا یا پنیر سفید صبحانه 100 گرم
  • انار 1 عدد
  • لیمو ترش 1 عدد
  • سرکه بالزامیک 3 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون 9 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • خامه 3 قاشق غذا خوری
  • نعنا خشک 3 قاشق مربا خوری

دستور تهیه سالاد نارنگی با انار و اسفناج

  1. بهتر است از اسفناج جوان یا برگ‌های کوچک آن استفاده کنید. اگر برگ‌ها بزرگ هستند، به چند تکه کوچک‌تر برش بزنید و در ظرف بریزید.
  2. قارچ‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و نارنگی‌ها را نیز حلقه‌ای کنید. روی آنها کمی آب لیمو بریزید تا طعم بگیرند.
  3. اسفناج‌ها را با انار دانه شده و قارچ مخلوط کنید و سپس تکه‌های مکعبی پنیر فتا را روی سالاد بریزید.
  4. سرکه بالزامیک را با روغن زیتون، نمک و فلفل، نعنا خشک و خامه مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود.
  5. سس را می‌توانید کنار سالاد بگذارید یا روی آن بریزید و سرو کنید.

نکات دیگر برای تهیه سالاد انار و اسفناج

  • می‌توانید به جای نارنگی از سیب استفاده کنید که طعمی متفاوت به سالاد می‌دهد.
  • اگر دوست دارید، مغز گردو یا دانه‌های کاج هم به این سالاد اضافه کنید تا خوشمزه‌تر شود.

گردآوری شده از مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا