دستور تهیه سالاد بادمجان کبابی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی (مرحله به مرحله)

“`html
سالاد بادمجان کبابی ترکی لذیذ [به عنوان یک غذای سبک و پیش غذا]
سالاد بادمجان کبابی یک سالاد خوشمزه و متفاوت است که مناسب افرادیست که بادمجان را دوست دارند. این سالاد ترکی خوشمزه را میتوان به عنوان یک سالاد، غذا یا پیش غذای سبک سرو کرد.
سالاد بادمجان کبابی
مواد لازم
- بادمجان ۴ عدد
- پیاز ۱ عدد
- ذرت ۱ قوطی
- جعفری به مقدار لازم
- فلفل قرمز (فلفل ترکی) ۳-۴ عدد
- سیر درشت ۱ حبه
- روغن زیتون ۳-۴ قاشق غذاخوری
- پودر فلفل قرمز پرک شده به مقدار لازم
- سس انار (رب انار) ۱ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ۱/۲ لیمو متوسط
دستور تهیه سالاد بادمجان کبابی
بادمجان و فلفل را روی آتش کباب کنید و سپس پوست آنها را جدا کرده و ریز خرد کنید.
پیاز را خلالی خرد کنید، سیر و جعفری را نیز خرد کنید.
مواد خرد شده را به همراه باقی مواد در یک ظرف جمع کرده و خوب هم بزنید.
سپس داخل ظرف سرو بریزید و میتوانید با نعناع تازه تزئین کنید.
نکات
- شما میتوانید برخی از فلفل دلمهای و گوجهفرنگی را نیز همراه بادمجان کباب کنید و ساطوری کنید.
- اگر دوست دارید، میتوانید تخممرغ آبپز خرد شده هم به سالاد اضافه کنید.
- در صورت تمایل میتوانید گشنیز خرد شده را به سالاد اضافه کنید.
به جای استفاده از رب انار و آب لیمو، میتوانید از سس زیر استفاده کنید:
۳ قاشق ماست، یک حبه سیر رنده شده، یک قاشق چایخوری نعناع خشک، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون و کمی فلفل و نمک را با هم مخلوط کرده و با سالاد میل کنید.
دستور تهیه سالاد بادمجان کبابی با ماست
مواد لازم
- بادمجان ۳ عدد
- ماست ۱ کاسه (کاسه ماستی متوسط)
- سیر ۲ حبه
- روغن زیتون ۲-۳ قاشق
- گردوی خرد شده حدود ۱ استکان
- پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
- جعفری خرد شده به مقدار دلخواه
دستور تهیه
بادمجانها را روی منقل، اجاق یا فر کباب کنید و سپس پوست آنها را جدا کنید.
سپس بادمجانها را خرد کرده و کنار بگذارید.
سیر را پوست کنده و رنده کنید و با ماست مخلوط کنید.
ماست و بادمجان را با هم مخلوط کرده و داخل ظرف سرو بریزید.
گردوهای خرد شده را در روغن زیتون کمی تفت دهید و سپس پودر فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و روی سالاد بریزید.
در پایان با جعفری خرد شده تزیین کنید.
میتوانید به جای گردو و روغن و جعفری، سالاد را با این مواد تزیین کنید:
فلفل دلمهایهای رنگی را خرد کرده و تفت دهید و کمی نمک، فلفل سیاه و نعناع به آنها اضافه کنید و روی سالاد بریزید.