دستور تهیه سالاد خوشمزه و خاص با طعمی متفاوت به روش افغانی (مرحله به مرحله)

“`html
روش تهیه سالاد خوشمزه و خاص با طعمی متفاوت به شیوه افغانی
سالاد افغانی یک پیشغذا است که از موادی مانند گوجهفرنگی، خیار، پیاز، هویج، گشنیز، نعناع و لیموترش یا آب لیمو درست میشود. برای خوشمزهتر شدن ممکن است کمی نمک و فلفل هم به آن اضافه شود. همچنین میتوان از موادی مانند فلفل دلمهای، جعفری، تربچه و دیگر سبزیجات استفاده کرد.
۱. سالاد کاهو و خیار
مواد لازم : | مقدار مورد نیاز : |
---|---|
کاهو: | ۱ عدد بزرگ |
خیار: | ۲ عدد |
پیازچه: | ۱ دسته |
گوجه فرنگی: | ۲ عدد |
هویج: | ۲ عدد |
نخود پخته: | ۱ پیمانه |
نمک و فلفل سیاه: | به مقدار لازم |
آبلیمو: | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون: | ۲ قاشق غذاخوری |
روش تهیه:
۱. کاهو، خیار، پیازچه، گوجه فرنگی و هویج را خرد کنید.
۲. نخود پخته را به سبزیجات اضافه نمایید.
۳. نمک، فلفل، آبلیمو و روغن زیتون را به سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۲. سالاد ماست و خیار
مواد لازم : | مقدار مورد نیاز : |
---|---|
خیار: | ۲ عدد |
ماست: | ۱ لیوان |
شوید: | ۱ دسته |
سیر: | ۲ حبه |
نمک و فلفل سیاه: | به مقدار لازم |
روش تهیه:
۱. خیارها را پوست بگیرید و خرد کنید.
۲. شوید را ریز خرد نمایید.
۳. سیر را رنده کنید.
۴. سپس ماست، خیار، شوید، سیر، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید.
۳. سالاد کاهو و لوبیا
مواد لازم : | مقدار مورد نیاز : |
---|---|
کاهو: | ۱ عدد بزرگ |
لوبیا چیتی: | ۱ پیمانه |
گوجه فرنگی: | ۲ عدد |
پیازچه: | ۱ دسته |
خیار: | ۲ عدد |
هویج: | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه: | به مقدار لازم |
آبلیمو: | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون: | ۲ قاشق غذاخوری |
روش تهیه:
۱. کاهو،
“““html
خیار، پیازچه، گوجه فرنگی و هویج را خرد کنید.
۲. لوبیا چیتی پخته شده را به سبزیجات اضافه کنید.
۳. نمک، فلفل سیاه، آبلیمو و روغن زیتون را به سالاد اضافه کرده و خوب هم بزنید.
۴. سالاد پیازچه و نخود
مواد لازم : | مقدار لازم : |
---|---|
پیازچه: | ۱ دسته |
نخود پخته: | ۱ پیمانه |
گوجه فرنگی: | ۲ عدد |
خیار: | ۲ عدد |
هویج: | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه: | به مقدار لازم |
آبلیمو: | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون: | ۲ قاشق غذاخوری |
دستور تهیه:
۱. پیازچه، خیار، گوجه فرنگی و هویج را خرد کنید.
۲. نخود پخته را به سبزیجات اضافه نمایید.
۳. نمک، فلفل سیاه، آبلیمو و روغن زیتون را به سالاد اضافه کرده و خوب هم بزنید.