رسپی

دستور تهیه سالاد روس (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سالاد روس

سالاد روس برای اولین بار در مسکو توسط یک فرد به نام Lucien Olivier درست شد و از قرن نوزدهم در جاهای مختلف دنیا شناخته شده است. این سالاد به خاطر داشتن پتاسیم بالا، احساس سیری طولانی‌تری را برای فرد ایجاد می‌کند.

مواد لازم برای تهیه سالاد روس:

  • ۳ عدد سیب‌زمینی
  • ۲ عدد هویج
  • یک لیوان نخود سبز (هم کنسرو و هم فریزری قابل استفاده است)
  • ۶-۷ عدد خیارشور
  • ۵ قاشق غذاخوری مایونز
  • ۵ قاشق غذاخوری ماست
  • یک قاشق مرباخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل

دستور تهیه سالاد روس:

سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز می‌کنیم.

در ظرف دیگری، هویج‌های پوست‌کنده و نخود سبز را هم آب‌پز می‌کنیم.

سیب‌زمینی‌ها و هویج‌ها را پوست کنده و به صورت مکعب‌های کوچک خرد می‌کنیم.

در یک ظرف گود، سیب‌زمینی، هویج، نخود سبز و خیارشورهای خرد شده را با هم مخلوط می‌کنیم.

در یک کاسه دیگر، مایونز، ماست، نمک و فلفل را با هم ترکیب کرده و روی مخلوط قبلی می‌ریزیم و همه را خوب مخلوط می‌کنیم. سالاد روسی ما حاضر است. نوش جان…

دستور تهیه سالاد روس

هر پوره (وعده) از این سالاد تقریبا دارای ۱۱۰ کالری می‌باشد.

پوستر سالاد روس

نکات قابل توجه برای تهیه سالاد روس

اگر می‌خواهید مقدار مایونز را کمتر کنید، می‌توانید از ۳ قاشق غذاخوری مایونز و مقدار بیشتری ماست استفاده کنید.
می‌توانید به سالاد خود زیتون، ژامبون و سوسیس اضافه کنید.
یک حبه سیر هم می‌توانید به سالاد اضافه کنید.

تهیه و ترجمه: مجله اینترنتی رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا