دستور تهیه سالاد روس (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه سالاد روس
سالاد روس برای اولین بار در مسکو توسط یک فرد به نام Lucien Olivier درست شد و از قرن نوزدهم در جاهای مختلف دنیا شناخته شده است. این سالاد به خاطر داشتن پتاسیم بالا، احساس سیری طولانیتری را برای فرد ایجاد میکند.
مواد لازم برای تهیه سالاد روس:
- ۳ عدد سیبزمینی
- ۲ عدد هویج
- یک لیوان نخود سبز (هم کنسرو و هم فریزری قابل استفاده است)
- ۶-۷ عدد خیارشور
- ۵ قاشق غذاخوری مایونز
- ۵ قاشق غذاخوری ماست
- یک قاشق مرباخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل
دستور تهیه سالاد روس:
سیبزمینیها را آبپز میکنیم.
در ظرف دیگری، هویجهای پوستکنده و نخود سبز را هم آبپز میکنیم.
سیبزمینیها و هویجها را پوست کنده و به صورت مکعبهای کوچک خرد میکنیم.
در یک ظرف گود، سیبزمینی، هویج، نخود سبز و خیارشورهای خرد شده را با هم مخلوط میکنیم.
در یک کاسه دیگر، مایونز، ماست، نمک و فلفل را با هم ترکیب کرده و روی مخلوط قبلی میریزیم و همه را خوب مخلوط میکنیم. سالاد روسی ما حاضر است. نوش جان…
نکات قابل توجه برای تهیه سالاد روس
اگر میخواهید مقدار مایونز را کمتر کنید، میتوانید از ۳ قاشق غذاخوری مایونز و مقدار بیشتری ماست استفاده کنید.
میتوانید به سالاد خود زیتون، ژامبون و سوسیس اضافه کنید.
یک حبه سیر هم میتوانید به سالاد اضافه کنید.
تهیه و ترجمه: مجله اینترنتی رضیم