رسپی

دستور تهیه سالاد زعلوک (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه سالاد زعلوک

سالاد زعلوک که به آن سلطه الزَعلوک هم می‌گویند، یکی از سالادهای معروف و خوشمزه مراکش است. این سالاد را می‌توان به عنوان پیش‌غذا یا همراه با نان سرو کرد. در اینجا یک روش ساده برای تهیه این سالاد را برای شما توضیح می‌دهیم:

مواد لازم: مقدار نیاز:
بادمجان 2 عدد
گوجه‌فرنگی 2 عدد
فلفل سبز 1 عدد
سیر 2 حبه
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مراحل تهیه سالاد زعلوک :

بادمجان‌ها را بشویید و به مکعب‌های کوچک برش دهید.

گوجه‌فرنگی‌ها را نیز به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید.

فلفل سبز را ریز خرد کنید و سیر را رنده کنید.

بادمجان‌ها را در یک تابه با روغن زیتون سرخ کنید تا نرم شوند.

بعد، گوجه‌فرنگی‌ها، فلفل سبز و سیر را به بادمجان‌ها اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا گوجه‌فرنگی‌ها نرم شوند.

آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.

سالاد زعلوک را می‌توانید گرم یا سرد سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا