رسپی
دستور تهیه سالاد زعلوک (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه سالاد زعلوک
سالاد زعلوک که به آن سلطه الزَعلوک هم میگویند، یکی از سالادهای معروف و خوشمزه مراکش است. این سالاد را میتوان به عنوان پیشغذا یا همراه با نان سرو کرد. در اینجا یک روش ساده برای تهیه این سالاد را برای شما توضیح میدهیم:
مواد لازم: | مقدار نیاز: |
---|---|
بادمجان | 2 عدد |
گوجهفرنگی | 2 عدد |
فلفل سبز | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مراحل تهیه سالاد زعلوک :
بادمجانها را بشویید و به مکعبهای کوچک برش دهید.
گوجهفرنگیها را نیز به صورت مکعبهای کوچک خرد کنید.
فلفل سبز را ریز خرد کنید و سیر را رنده کنید.
بادمجانها را در یک تابه با روغن زیتون سرخ کنید تا نرم شوند.
بعد، گوجهفرنگیها، فلفل سبز و سیر را به بادمجانها اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا گوجهفرنگیها نرم شوند.
آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.
سالاد زعلوک را میتوانید گرم یا سرد سرو کنید.