رسپی

دستور تهیه سالاد سیب زمینی گرم (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سالاد سیب زمینی گرم

این دستور پخت برای سالاد سیب زمینی گرم یکی از بهترین و محبوب‌ترین‌هاست. این سالاد گزینه‌ای مناسب برای مهمانی‌ها و همچنین برای یک عصرانه خوشمزه و راحت است.

مواد لازم برای تهیه سالاد سیب زمینی گرم

سیب زمینی ۴ عدد
سرکه انگور یک قاشق سوپ‌خوری
پیاز متوسط یک عدد
روغن زیتون ۵ تا ۶ قاشق سوپ‌خوری
شکر قهوه‌ای یک قاشق سوپ‌خوری
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
پودر فلفل قرمز به مقدار دلخواه
نعنا خشک یک پنسه
آویشن یک پنسه
زیره یک قاشق چایخوری
جعفری خرد شده
آب

دستور تهیه سالاد سیب زمینی گرم :

سیب زمینی‌ها را پوست کنده و به قطعات بزرگ خرد کنید.

یک قابلمه آب را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید بجوشد.

سپس سیب‌زمینی‌ها و سرکه انگور را اضافه کنید، در قابلمه را بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

در یک ماهیتابه، روغن زیتون را گرم کنید.

پیازهای خرد شده را به ماهیتابه داغ اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.

سپس شکر قهوه‌ای را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

نمک، فلفل، پودر فلفل قرمز، نعناع خشک، آویشن و زیره را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

سیب‌زمینی‌های پخته و آبکشی شده را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر در ماهیتابه بپزد.

سالاد سیب‌زمینی آماده را در بشقاب سرو کنید و جعفری خرد شده را روی آن بپاشید و گرم سرو کنید.

دستور تهیه سالاد سیب زمینی گرم (مرحله به مرحله)

تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا