رسپی

دستور تهیه سالاد شیرازی مجلسی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

روش تهیه سالاد شیرازی مجلسی

سالاد شیرازی که به نام سالاد سنقری نیز شناخته می‌شود، به عنوان یکی از سالادهای محبوب در ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد و اغلب در کنار غذاهای ایرانی سرو می‌شود.

مواد لازم برای تهیه سالاد شیرازی مجلسی:

خیار: 3 عدد
گوجه فرنگی: 3 عدد
پیاز: 1 عدد متوسط
نعناع خشک: 1 قاشق غذاخوری
آبغوره: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
لیمو ترش: 1 عدد (اختیاری)
جعفری: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
فلفل دلمه‌ای: 1/2 عدد (اختیاری)

روش تهیه سالاد شیرازی مجلسی:

خیار، گوجه فرنگی و پیاز را به صورت مکعبی کوچک خرد کنید.
مواد را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید.
نعناع خشک، آبغوره، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط اضافه کنید و همه را خوب هم بزنید.
اگر دوست دارید می‌توانید آبلیمو، جعفری خرد شده و فلفل دلمه‌ای خرد شده هم به سالاد اضافه کنید.
سالاد را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
سپس سالاد را در ظرف سرو بریزید و با لیمو ترش تزیین کنید.

کالری سالاد شیرازی به مقدار مواد اولیه بستگی دارد. به طور تقریبی، یک بشقاب سالاد شیرازی (100 گرم) حدود 30 کالری دارد.

نکات تکمیلی:

برای طعم بهتر، از مواد تازه و با کیفیت استفاده کنید.
می‌توانید به جای آبغوره از آبلیمو استفاده کنید.
اگر پیاز را دوست ندارید، آن را حذف کنید.
برای تندتر شدن سالاد، می‌توانید از فلفل سبز تند استفاده کنید.
سالاد شیرازی را به عنوان پیش غذا یا همراه با انواع غذاها سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا