رسپی

دستور تهیه سالاد عربی خوشمزه مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سالاد عربی خوشمزه مرحله به مرحله

سالاد عربی یکی از سالادهای معروف در خاورمیانه است که به عنوان پیش غذا در بیشتر کشورهای عربی سرو می‌شود. در هر کشور عربی روش‌های متفاوتی برای تهیه این سالاد وجود دارد، اما در اینجا یکی از معروف‌ترین روش‌ها را به شما آموزش می‌دهیم. اگر هنوز این سالاد خوشمزه را درست نکرده‌اید، حالا وقتش است که امتحان کنید و از این سالاد پر از ویتامین‌ها لذت ببرید.

مواد لازم برای ۴ نفر

نان پیتا (لواش) : مثلثی خرد شده ۱ عدد
کاهو : ۱ عدد
خیار : ۳ عدد
گوجه فرنگی : ۱ عدد
تربچه : ۵ عدد
پیازچه : ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای سبز : ۰٫۵ عدد
جعفری خرد شده : یک چهارم فنجان
سس انار : ۱ قاشق چای‌خوری
روغن زیتون : ۳ قاشق چای‌خوری
آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری
سیر : ۲ حبه
پودر سماق : ۱ قاشق چای‌خوری
نعناع خشک و نمک : ۰٫۵ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه : به دلخواه

دستور تهیه سالاد عربی
مرحله اول

برای درست کردن سالاد عربی، اول از همه، ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس نان پیتا را برش بزنید و در تابه قرار دهید تا کم‌کم تفت بخورد.

مرحله دوم

در حین اینکه نان در حال تفت خوردن است، به آن کمی نمک و فلفل اضافه کنید. دقت کنید که نان باید بین ۵ تا ۷ دقیقه در تابه بماند تا ترد و برشته شود.

مرحله سوم

اگر دوست دارید، بجای تفت دادن نان در تابه، می‌توانید آن را در فر بگذارید. فقط کافیست فر را روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و نان را به مدت ده دقیقه در آن قرار دهید تا برشته شود. این نوع سالاد صبحانه بهترین گزینه برای شروع روز است.

مرحله چهارم

در این مرحله، روغن زیتون و آب لیمو را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید. سپس سیر را رنده کنید و به کاسه اضافه کنید. پودر سماق و سس انار را هم اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید.

مرحله پنجم

دستور تهیه سالاد عربی خوشمزه مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

بعد از اینکه مواد را خوب ترکیب کردید، حالا نمک، نعناع خشک و فلفل را هم اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا همه چیز کاملاً مخلوط شود. حالا کاهو و گوجه‌فرنگی را خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید.

پوستر سالاد عربی

مرحله ششم

حالا خیار، فلفل دلمه‌ای، جعفری، تربچه و پیازچه را هم اضافه کنید و همه را به خوبی هم بزنید تا سالاد کاملاً آغشته به سس شود. در آخر، نان پیتا را هم اضافه کنید و سعی کنید قبل از اینکه نان نرم شود، سالاد را سرو کنید.

منبع : پاتوق آنلاین

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا