رسپی
دستور تهیه سالاد نائنگچی مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه نائنگچی سالاد سرد سنتی کره ای
در این مطلب، ما طرز تهیه سالاد سرد سنتی کره ای را برای شما آماده کردهایم. با ما همراه شوید.
دستور تهیه و اصولی برای خوشمزه شدن سالاد نائنگچی
مواد لازم برای تهیه سالاد نائنگچی
- 1 قاشق غذاخوری پودر تخم خردل کرهای
- 2 قاشق چایخوری آب
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید
- 140 گرم گوشت خرچنگ ( یا میگو )
- 1 عدد خیار متوسط، برشهای افقی باریک
- 1 عدد گلابی، بدون هسته و باریک بریده شده
- 2 قاشق غذاخوری تخم کاج و جوانه تربچه
دستور تهیه سالاد نائنگچی
- پودر تخم خردل و آب را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. خوب هم بزنید و 5 تا 10 دقیقه بگذارید بماند.
- نمک، شکر و سرکه سفید را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید.
- برشهای باریک گوشت خرچنگ را در ماکروویو به مدت یک دقیقه بپزید. این کار باعث میشود نرم شده و رنگ آنها قرمز شود. اگر ماکروویو ندارید، با کمی روغن نباتی در ماهیتابه تفت دهید.
- مواد دیگر را به صورت باریک خرد کنید تا یکدست شوند.
- حالا خیار، خرچنگ و گلابی را روی بشقابی بچینید و روی آنها سس خردل بریزید.
- تخم کاج را روی این مواد بپاشید و سرو کنید.
- در زمان سرو، همه مواد را با هم مخلوط کنید تا به همه افراد به یک اندازه از سالاد برسد.
بیشتر بخوانید :
روشهای تازه نگه داشتن سالاد در یخچال برای یک هفته
طرز تهیه سالاد لبنانی به نام فتوش + سس مخصوص
دستور تهیه سالاد سزار مرحله به مرحله
پایین آوردن فشار خون با سالاد ترخون