رسپی

دستور تهیه سالاد نودل با سبزیجات (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سالاد نودل با سبزیجات

شما می‌توانید این سالاد را به صورت پخته، نیم‌پز یا خام سرو کنید. این غذا را می‌توانید با سس‌های مختلفی که دوست دارید، میل کنید. تنوع غذاهایی که با نودل تهیه می‌شود بسیار زیاد است و هر کسی می‌تواند با اضافه کردن مواد مدنظرش، دستور مخصوص به خود را بسازد.

سالاد نودل سبزیجات را به دو روش مختلف می‌توان سرو کرد. در روش اول، همه مواد اولیه پخته یا خام در ظرف‌های جداگانه روی میز قرار می‌گیرند و هر فرد بر اساس سلیقه خود از آن‌ها برمی‌دارد. این روش بیشتر در کشورهای جنوب شرقی آسیا رایج است.

در روش دوم، تمام مواد در یک ظرف ریخته می‌شوند و با هم مخلوط می‌شوند. معمولاً سس سویا بیشترین کاربرد را در این سالاد دارد، ولی می‌توانید از سس‌های دیگر مثل سس برنج، سس بالزامیک و … هم استفاده کنید.

دستور تهیه نودل سبزیجات خوشمزه

ابتدا نودل را طبق دستور روی بسته‌اش بپزید، سپس آبکش کرده و کنار بگذارید. سبزیجات را خرد کنید. مقداری اسفناج تازه و قارچ را هم خرد کرده و با کمی فلفل و نمک تفت دهید.
سیر را پوست بگیرید و دانه‌های فلفل چیلی را جدا کرده و با سیر خرد کنید. یک تکه زنجبیل تازه برداشته و آن را پوست بگیرید و خلالی کنید. کدو، پیازچه و برگ گشنیز را خرد کرده و به نودل اضافه کنید. در نهایت، سالاد را همراه با سس سرو کنید.

از دیگر انواع سالاد می‌توان به: سالاد اسفناج و لبو، سالاد هویج تایلندی، سالاد فرنچ و سالاد مرغ و نودل اشاره کرد.

مواد لازم :

نودل یا رشته فرنگی : 300 گرم
سس سویا : 1/4 پیمانه
کلم بروکلی : 2 پیمانه
جوانه ماش : 1 پیمانه
پیازچه : 2 عدد
فلفل دلمه‌ای کوچک : 1 عدد
هویج : 1 عدد
کلم بنفش خرد شده : 1/2 پیمانه
سیر تازه : 1 حبه
زنجبیل تازه رنده شده : 1 قاشق چایخوری
شکر : 4 قاشق سوپ‌خوری
روغن کنجد یا زیتون : 1/4 پیمانه

دستور تهیه سالاد نودل با سبزیجات

مراحل تهیه :

گام 1: یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
گام 2: کلم بروکلی خرد شده را اضافه کنید و پس از 5 دقیقه آن‌ها را از قابلمه خارج کنید.
گام 3: کلم بروکلی‌ها را در آب سرد قرار دهید تا بافت آن‌ها حفظ شود.
گام 4: در ظرف دیگری آب بریزید و اجازه دهید بجوشد.

گام 5: سپس نودل را اضافه کنید و بعد از 3 دقیقه آبکش کنید. (طبق دستور روی بسته)
گام 6: نودل آبکش شده را در یک کاسه بریزید و با سس سویا مخلوط کنید.
گام 7: روی ظرف را بپوشانید و کنار بگذارید تا نودل خوب مزه‌دار شود.
گام 8: برای تهیه سس سالاد، جوانه ماش، پیازچه خرد شده، شکر، سیر، زنجبیل رنده شده و روغن را در میکسر بریزید و خوب بهم بزنید تا یکدست شود.
گام 9: هویج را بپزید و به صورت نوارهای باریکی خرد کنید.
گام 10: فلفل دلمه‌ای را هم به صورت نوارهای باریک برش بزنید (برای راحتی در هضم، می‌توانید فلفل دلمه‌ای را در فر بپزید و سپس خرد کنید).

دستور تهیه سالاد نودل با سبزیجات

دستور تهیه سالاد نودل با سبزیجات (مرحله به مرحله)

گام 11: سس سالاد تهیه شده را به مخلوط نودل و سس سویا اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
گام 12: سپس سبزیجات (هویج، کلم بروکلی، کلم بنفش و فلفل دلمه‌ای) را اضافه نمایید.
گام 13: سالاد را در یخچال قرار دهید تا سرد شود، سپس سرو کنید. (حدود یک ساعت)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا