رسپی

دستور تهیه سالاد نیکویز با بهترین دستور تهیه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سالادهای فرانسوی می‌توانند یک میان‌وعده خوشمزه یا حتی یک وعده غذایی کامل و سالم باشند. یکی از بهترین انواع این سالادها، سالاد نیکویز است که در این مطلب دستور تهیه‌اش را به شما آموزش می‌دهیم. این سالاد طعمی عالی دارد و مواد مغذی‌اش به آن ارزش می‌بخشد.
برای تهیه این سالاد خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای سالاد نیکویز

سیب‌زمینی: ۱۰۰ گرم
تخم‌مرغ: ۴ عدد
لوبیا سبز: ۱۰ گرم
سس خردل: ۱ قاشق چای‌خوری
سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری
زیتون سیاه: ۱۲ عدد
سیر: ۲ حبه
شکر: یک انگشت
جعفری خردشده: ۱/۴ لیوان
روغن زیتون: ۱۰۰ میلی‌لیتر
فیله ماهی: به مقدار لازم
کاهو: به مقدار لازم

دستور تهیه سالاد نیکویز

این سالاد خانگی واقعاً خوشمزه است. برای تهیه آن، اول تخم‌مرغ‌ها را در یک قابلمه با آب بپزید. بعد از پخته شدن، آن‌ها را از آب خارج کرده و پوست بکنید. سپس سیب‌زمینی‌ها را بشویید و آب‌پز کنید.
سیب‌زمینی‌ها را در قابلمه‌ای با کمی نمک و آب بگذارید. وقتی نرم شدند، آن‌ها را بردارید و لوبیاها را داخل همان آب بیندازید. بعد از ۲ دقیقه، لوبیاها را در آب سرد بریزید و آبکش کنید. وقتی سیب‌زمینی‌ها سرد شدند، مواد طعم‌دهنده را اضافه کنید.
برای طعم‌دار کردن سالاد، سرکه بالزامیک، شکر، نمک، خردل، سیر، فلفل سیاه و در صورت تمایل، ادویه‌های دلخواه را با هم مخلوط کنید.

سالاد فرانسوی نیکویز

مقداری روغن به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید. تخم‌مرغ‌ها را به ۴ قسمت تقسیم کنید و سیب‌زمینی‌های سرد شده را به تکه‌های درشت برش بزنید. همه این‌ها را داخل مخلوط بریزید و کمی هم بزنید.
ترکیب کاهو، جعفری، روغن زیتون و ادویه‌های دلخواه در این سالاد طعمی فوق‌العاده دارد. شما می‌توانید از فیله‌های مرغ آب‌پز یا سرخ شده هم استفاده کنید.
دستور تهیه سالاد نیکویز بسیار ساده است و شما با این آموزش می‌توانید این سالاد خوشمزه را در خانه آماده کنید. این سالاد گزینه‌ای عالی برای پذیرایی در مهمانی‌ها هم خواهد بود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا