رسپی

دستور تهیه سالاد پاستای یونانی با طعمی خاص+ سس پاستا (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

سالاد پاستای یونانی، سالادی خوشمزه و دلپذیر

این سالاد پاستا در بین غذاهای سرد، یکی از محبوب‌ترین‌هاست، به‌خصوص برای گیاهخواران. برای مشاهده‌ی دستور تهیه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه سالاد پاستای یونانی

این سالاد به خاطر داشتن پاستا و مواد متنوع، می‌تواند به عنوان یک وعده‌ی کامل شام محسوب شود. آن هم سالادی که شما را سیر می‌کند و همین‌طور بسیار سبک است. به علاوه، به خاطر داشتن مواد رنگارنگ، به عنوان پیش‌غذای زیبا در مهمانی‌هایتان مناسب خواهد بود. می‌توانید با استفاده از انواع پاستا با شکل‌ و طرح‌های مختلف، سالاد را زیباتر کنید. همچنین، با خرد کردن زیبا و متنوع مواد داخل سالاد، جلوه‌ی بیشتری به آن خواهید داد. در ادامه، دستور تهیه‌ی این سالاد آمده است تا مهمانی‌تان را جذاب و زیبا برگزار کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد پاستای یونانی

  • پاستا (خام، پنه یا روتینی) 2.5 فنجان
  • پیاز قرمز (حلقه‌ای) 2/3 فنجان
  • گوجه‌فرنگی گیلاسی (نصف شده) 15 عدد
  • خیار (خرد شده به شکل مربع) 1 فنجان
  • زیتون (حلقه‌ای) 3/4 فنجان
  • فلفل سبز (خرد شده به شکل مربع) 3/4 فنجان
  • پنیر فتا (خرد شده) 1 فنجان

نحوه‌ی تهیه سالاد پاستای یونانی

  1. در یک قابلمه، آب و نمک را بجوشانید و پاستا را در آن بپزید تا خوب پخته شود.
  2. پاستا را آبکش کرده و در یک کاسه‌ی بزرگ بریزید تا کمی خنک شود.
  3. زمانی که پاستا خنک شد، سس را تهیه کنید.
  4. پیاز قرمز، گوجه‌فرنگی، خیار، زیتون، فلفل سبز و پنیر فتا را به کاسه‌ی پاستا اضافه کنید.
  5. سس را روی پاستا بریزید و هم بزنید تا همه‌ی مواد خوب مخلوط شوند.
  6. سپس کاسه را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و حداقل 3 ساعت و حداکثر یک شب در یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود.

طرز تهیه سس سالاد پاستای یونانی

مواد لازم برای تهیه سس سالاد پاستای یونانی

  • سرکه قرمز 1/3 فنجان
  • آبلیمو 2 قاشق چای‌خوری
  • سیر (ریز شده) 1.5 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق چای‌خوری
  • پونه کوهی 2 قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون 1/2 فنجان

نحوه‌ی تهیه سس سالاد پاستای یونانی

  1. در یک کاسه‌ی کوچک، همه‌ی مواد سس به جز روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.
  2. در حین هم زدن با همزن، روغن زیتون را به آرامی به مخلوط اضافه کنید.
  3. سس را با توجه به سلیقه‌ی خود با نمک و فلفل طعم‌دار کنید.

تهیه‌شده از مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا