دستور تهیه سالاد پاستا و سبزیجات (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه سالاد پاستا و سبزیجات
سالاد پاستا و سبزیجات یکی از سالادهای خوشمزه و سالم است که برای افرادی که رژیم غذایی دارند و از پروتئین استفاده میکنند مناسب است. این سالاد با طعمی عالی به راحتی و سریع آماده میشود. برای آشنایی کامل با دستور تهیه سالاد پاستا و سبزیجات در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر
کاهو خرد شده ۱۰ برگ
هویج خام رنده شده ۱ عدد
کلم بنفش خرد شده ⅛ یک بوته کوچک
پیاز قرمز خرد شده ۱ عدد
فلفل دلمهای خرد شده به مقدار لازم
جعفری خرد شده به مقدار لازم
پاستا فرمی ۱۵۰ گرم
لوبیا قرمز پخته شده ⅓ پیمانه
ذرت پخته شده ⅓ پیمانه
زیتون حلقه شده به مقدار لازم
مواد لازم برای سس
ماست سون ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
دستور تهیه سالاد پاستا و سبزیجات
مرحله اول
برای شروع، چند برگ کاهو را خوب بشویید و بگذارید تا آب آنها گرفته شود. سپس آنها را به صورت کوچک خرد کرده و در یک ظرف بگذارید. هویج را پوست کنده و بشویید، سپس نگینی خرد کنید و به ظرف کاهو اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله دوم
حال کلم بنفش را بشویید و به نوارهای نازک خرد کنید. آن را به ظرف مواد اضافه کنید. فلفل دلمهای را با توجه به سلیقهتان از هر رنگی که دوست دارید، بشویید و نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
مرحله سوم
مقداری جعفری را بشویید و بگذارید آب آن کنده شود. سپس آن را ریز خرد کرده و روی مواد بریزید. حالا یک پیاز قرمز را نگینی خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم
لوبیا قرمز را که از شب قبل خیس کردهاید، در یک ظرف بریزید و مقداری آب روی آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا یک تا دو ساعت بپزد. بعد از پخت کامل، آن را کنار بگذارید تا سرد شود.
مرحله پنجم
ذرت را با مقداری آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بپزید تا ۵ تا ۷ دقیقه نرم شود. کمی نمک به آن اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بپزید، سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله ششم
برای تهیه پاستا، یک قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا به جوش بیاید. حالا مقداری روغن و نمک به آب اضافه کنید و وقتی آب جوش آمد، پاستاها را داخل آب بریزید.
مرحله هفتم
وقتی پاستاها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پخته شدند، آنها را در آبکش بریزید و آب آنها را خالی کنید و در یک ظرف بگذارید تا آب اضافی خارج شود.
مرحله هشتم
پاستاها را به مخلوط سالاد اضافه کنید و هم بزنید. سپس لوبیاهای پخته شده و ذرت را به مواد بیفزایید و همه را با هم ترکیب کنید.
مرحله نهم
حالا مقداری زیتون را که هسته آنها جدا شده، حلقهحلقه کنید و به سالاد اضافه کنید. مقدار زیتون به سلیقه شما بستگی دارد. حالا همه مواد را خوب هم بزنید تا عطر و طعم آنها با هم ترکیب شود.
مرحله دهم
برای تهیه سس، ماست را در یک ظرف بریزید و سس مایونز را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس مقداری سس خردل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا بافت صاف و یکدستی به دست آید.
مرحله یازدهم
یک لیمو ترش تازه را برش بزنید و آب آن را بگیرید. کمی از آن را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا عطر لیمو به آن منتقل شود. حالا کمی نمک و فلفل سیاه به این مخلوط بیفزایید و خوب هم بزنید.
مرحله دوازدهم
در نهایت سس را به سالاد اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی جا بیفتد و طعمها با هم ترکیب شوند.
منبع : رضیم