رسپی

دستور تهیه سالاد پاستا و سبزیجات (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سالاد پاستا و سبزیجات

سالاد پاستا و سبزیجات یکی از سالادهای خوشمزه و سالم است که برای افرادی که رژیم غذایی دارند و از پروتئین استفاده می‌کنند مناسب است. این سالاد با طعمی عالی به راحتی و سریع آماده می‌شود. برای آشنایی کامل با دستور تهیه سالاد پاستا و سبزیجات در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر

کاهو خرد شده ۱۰ برگ
هویج خام رنده شده ۱ عدد
کلم بنفش خرد شده ⅛ یک بوته کوچک
پیاز قرمز خرد شده ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای خرد شده به مقدار لازم
جعفری خرد شده به مقدار لازم
پاستا فرمی ۱۵۰ گرم
لوبیا قرمز پخته شده ⅓ پیمانه
ذرت پخته شده ⅓ پیمانه
زیتون حلقه شده به مقدار لازم

مواد لازم برای سس

ماست سون ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور تهیه سالاد پاستا و سبزیجات
مرحله اول

برای شروع، چند برگ کاهو را خوب بشویید و بگذارید تا آب آن‌ها گرفته شود. سپس آن‌ها را به صورت کوچک خرد کرده و در یک ظرف بگذارید. هویج را پوست کنده و بشویید، سپس نگینی خرد کنید و به ظرف کاهو اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله دوم

حال کلم بنفش را بشویید و به نوارهای نازک خرد کنید. آن را به ظرف مواد اضافه کنید. فلفل دلمه‌ای را با توجه به سلیقه‌تان از هر رنگی که دوست دارید، بشویید و نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.

مرحله سوم

مقداری جعفری را بشویید و بگذارید آب آن کنده شود. سپس آن را ریز خرد کرده و روی مواد بریزید. حالا یک پیاز قرمز را نگینی خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.

مرحله چهارم

لوبیا قرمز را که از شب قبل خیس کرده‌اید، در یک ظرف بریزید و مقداری آب روی آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا یک تا دو ساعت بپزد. بعد از پخت کامل، آن را کنار بگذارید تا سرد شود.

دستور تهیه سالاد پاستا و سبزیجات (مرحله به مرحله)

مرحله پنجم

ذرت را با مقداری آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بپزید تا ۵ تا ۷ دقیقه نرم شود. کمی نمک به آن اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بپزید، سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله ششم

برای تهیه پاستا، یک قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا به جوش بیاید. حالا مقداری روغن و نمک به آب اضافه کنید و وقتی آب جوش آمد، پاستاها را داخل آب بریزید.

مرحله هفتم

وقتی پاستاها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پخته شدند، آن‌ها را در آبکش بریزید و آب آن‌ها را خالی کنید و در یک ظرف بگذارید تا آب اضافی خارج شود.

مرحله هشتم

پاستاها را به مخلوط سالاد اضافه کنید و هم بزنید. سپس لوبیاهای پخته شده و ذرت را به مواد بیفزایید و همه را با هم ترکیب کنید.

مرحله نهم

حالا مقداری زیتون را که هسته آن‌ها جدا شده، حلقه‌حلقه کنید و به سالاد اضافه کنید. مقدار زیتون به سلیقه شما بستگی دارد. حالا همه مواد را خوب هم بزنید تا عطر و طعم آن‌ها با هم ترکیب شود.

مرحله دهم

برای تهیه سس، ماست را در یک ظرف بریزید و سس مایونز را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس مقداری سس خردل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا بافت صاف و یکدستی به دست آید.

پوستر سالاد پاستا و سبزیجات

مرحله یازدهم

یک لیمو ترش تازه را برش بزنید و آب آن را بگیرید. کمی از آن را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا عطر لیمو به آن منتقل شود. حالا کمی نمک و فلفل سیاه به این مخلوط بیفزایید و خوب هم بزنید.

مرحله دوازدهم

در نهایت سس را به سالاد اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی جا بیفتد و طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

منبع : رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا