دستور تهیه سالاد چیکن اصل رستورانی (مرحله به مرحله)

“`html
سالاد چیکن، یک غذای کامل و مغذی
بسیاری از کسانی که سالادهای خوشمزه را دوست دارند، دوست دارند طعمهای جدیدی را امتحان کنند و با تهیه یک سالاد ساده و خوشمزه در کوتاهترین زمان ممکن لذت ببرند. سالادها میتوانند یک وعده غذایی کامل و در عین حال مفید و خوشمزه باشند. فقط کافی است بدانید از چه موادی برای تهیه آنها استفاده شده است تا ارزش غذایی آنها کامل باشد.
سالاد چیکن گریل یکی از سالادهای فوقالعاده خوشمزه و مقوی است که برای دورهمیهای دوستانه بسیار مناسب است. این سالاد در نهایت سادگی مجلسی است و میتوان آن را برای مهمانیها تهیه کرد.
مواد لازم برای تهیه سالاد چیکن برای ۲ نفر
- نصف سینه مرغ
- یک سوم قاشق چای خوری نمک
- یک چهارم قاشق چای خوری آویشن
- نصف قاشق چای خوری پاپریکا
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
- ۴ برگ کاهو
- ۳ عدد خیار
- ۵ عدد گوجه گیلاسی
- ۱ عدد پیاز کوچک
- ۱ قاشق غذا خوری آبلیمو
- ۱ قاشق چای خوری جعفری خرد شده
- ۱ قاشق غذا خوری سس کچاپ
- ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
مواد لازم برای تهیه سس سالاد چیکن
- ۱ قاشق غذا خوری ارده
- ۱ قاشق غذا خوری آب
- نصف قاشق چای خوری نمک
- نصف قاشق چای خوری فلفل
- یک چهارم قاشق چای خوری آویشن
دستور تهیه سالاد چیکن گریل
مرحله اول
برای تهیه سالاد خوشمزه چیکن گریل، ابتدا سینه مرغ را با نمک، پاپریکا، فلفل، آویشن، آبلیمو، سس کچاپ و روغن زیتون مخلوط میکنیم. سپس کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم.
مرحله دوم
حالا سینه مرغ را روی سینی گذاشته و حدود ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا پخته شود. میتوانید سینه مرغ را روی گریل یا داخل یک تابه گریل یا روی منقل هم بپزید.
مرحله سوم
کاهوها را شسته و به اندازه دو بند انگشت برش میزنیم و در ظرف مناسبی قرار میدهیم. گوجه گیلاسیها را شسته و از وسط نصف میکنیم و آنها را روی کاهوها و در اطراف ظرف میچینیم. خیار را شسته و به شکل حلقهای برش میزنیم و نصف میکنیم.
مرحله چهارم
این حلقهها را روی کاهوها میریزیم. پیاز را شسته و پوست کنده، به صورت خلالی نازک برش میزنیم و در وسط سالاد قرار میدهیم. جعفریها را شسته و خرد میکنیم. سینه مرغ را به صورت اریب برش میزنیم و روی سالاد میگذاریم.
مرحله پنجم
جعفریهای خرد شده را روی سالاد میریزیم. سپس در یک کاسه، ارده، آب، نمک، فلفل و آویشن را با هم مخلوط کرده و به عنوان سس روی سالاد و مرغ گریل شده میریزیم. حالا سالاد آماده سرو است و نیاز به تزیین خاصی ندارد.