رسپی

دستور تهیه سالاد ژامبون خوشمزه و مخصوص (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سالاد ژامبون خوشمزه و مخصوص

یکی از خوشمزه‌ترین سالادهایی که تقریبا مثل یک وعده غذای کامل به حساب می‌آید، سالاد ژامبون است. این سالاد برای روزهای تعطیل که خانم‌ها وقت بیشتری برای آشپزی دارند خیلی مناسب است.

مواد لازم برای تهیه سالاد ژامبون:

ژامبون: 200 گرم
کاهو: 1 عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
خیارشور: 2 عدد
ذرت: 1 پیمانه
نخود فرنگی: 1 پیمانه
سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه سالاد ژامبون:

کاهو را به خوبی بشویید و خرد کنید.
گوجه فرنگی، خیارشور و ژامبون را به قطعات کوچک برش بزنید.
ذرت و نخود فرنگی را آبکش کنید.
تمام مواد را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
سس مایونز، نمک و فلفل را به سالاد اضافه کرده و همه را به خوبی هم بزنید.

نکات تکمیلی:

شما می‌توانید به دلخواه، موادی مثل سیب‌زمینی پخته شده، قارچ، پیازچه یا جعفری را به سالاد اضافه کنید.
برای تنوع بیشتر، می‌توانید از سس‌های متفاوت مانند سس فرانسوی یا سس هزار جزیره به جای سس مایونز استفاده کنید.
سالاد ژامبون را می‌توانید فوراً بعد از تهیه سرو کنید یا اینکه آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

امیدوارم از این دستور تهیه لذت ببرید!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا