رسپی

دستور تهیه سالاد کاب مقوی و سالم (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سالاد کاب روسی خوشمزه و مخصوص

سالاد کاب یکی از سالادهای خوشمزه بین‌المللی است که اصلیت آن به کشور روسیه برمی‌گردد. برای مشاهده دستور تهیه کامل این سالاد با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای سالاد کاب

تخم‌مرغ ۴ عدد
ژامبون مرغ ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه قرمز ۱ عدد
کنسرو ذرت ۱ فنجان
خیار ۲ عدد
پیازچه ۳ ساقه
شوید تازه ۱ دسته
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور تهیه سالاد کاب

برای تهیه سالاد کاب خوشمزه، ابتدا تخم‌مرغ‌ها را به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا آب‌پز شوند. بعد از اینکه تخم‌مرغ‌ها پخته شدند، پوست آن‌ها را می‌گیریم و کنار می‌گذاریم.
بعد، ژامبون مرغ را به صورت خلالی یا نگینی خرد کرده و داخل یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. فلفل دلمه‌ای و خیار را هم به صورت نگینی خرد کرده و به کاسه اضافه می‌کنیم.
اگر دوست داشته باشیم، می‌توانیم به جای خیار معمولی از خیارشور هم استفاده کنیم. حالا پیازچه را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و به کاسه می‌افزایم.
در صورت تمایل می‌توانیم مقداری پیاز هم اضافه کنیم. اگر خواستید، می‌توانید دو عدد پیاز کوچک را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و به کاسه اضافه کنید. در مرحله بعد، کنسرو ذرت و تخم‌مرغ‌های خرد شده را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

سالاد روسی

حال به آرامی مواد سالاد را مخلوط می‌کنیم. چون تخم‌مرغ‌ها لطیف هستند، بهتر است مخلوط کردن را آرام و با دقت انجام دهیم تا سالاد هم خوشمزه باشد و هم ظاهر خوبی داشته باشد.
برای تهیه سس سالاد، سس مایونز را با شوید خرد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه ترکیب می‌کنیم. سپس این مخلوط را به سالاد اضافه کرده و به آرامی هم می‌زنیم تا سس به همه جای سالاد برسد.
در این مرحله روی کاسه را با سلفون پوشانده و به مدت ۱ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا سالاد طعم‌دار شود. سپس سالاد را سرو می‌کنیم. اگر بخواهیم سالاد را چند ساعت بعد بخوریم، بهتر است یک ساعت قبل از سرو سس را اضافه کنیم.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا