دستور تهیه سالاد کاپرزه ایتالیایی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه سالاد کاپرزه ایتالیایی
مواد اصلی این سالاد پنیر موتزارلا و گوجه فرنگی است. ترکیب این دو به همراه چاشنی ویژهاش یک سالاد خوشمزه و متفاوت درست میکند. پنیر موتزارلا، یک نوع پنیر ایتالیایی است که در اکثر سالادهای این کشور به کار میرود.
این پنیر چربی و نمک پایینی دارد و به خاطر فواید زیادش، به عنوان یک غذای مقوی و سالم طرفداران زیادی دارد. گوجه فرنگی هم یکی از سبزیهایی است که در تمام سالادهای ایرانی استفاده میشود. میتوانید از گوجهفرنگیهای گیلاسی هم برای تهیه این سالاد ایتالیایی استفاده کنید.
چاشنی سالاد کاپرزه با ترکیب سس سویا، روغن زیتون و فلفل سیاه درست میشود. به خاطر طعم شور سس سویا، بهتر است نمک نزنید. البته میتوانید سس سویا را کنار بگذارید و کمی نمک اضافه کنید. همچنین، این سالاد با افزودن ادویههای معطر و خاص، طعم بهتری پیدا میکند.
شما میتوانید با توجه به سلیقه غذایی خود و خانوادهتان، از ادویههای مختلفی مثل پودر سیر، آویشن، پونه و حتی کنجد در این سالاد ایتالیایی استفاده کنید.
دستور تهیه سالاد کاپرزه
علاوه بر سالاد کاپرزه، سالادهای معروف و خوشمزه دیگری هم وجود دارد، مانند سالاد سیبزمینی ایتالیایی، سالاد سزار، سالاد والدورف، سالاد چغندر و سیبزمینی، سالاد مرغ، سالاد نودل سبزیجات، سالاد اسفناج و لبو و …
مواد لازم :
گوجه فرنگی: ۲ عدد
پنیر موتزارلا: ۱۰۰ گرم
برگ ریحان: یک چهارم پیمانه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام 1: گوجه فرنگیها را شسته و به شکل حلقهای برش بزنید.
گام 2: ساقههای ریحان را گرفته و فقط برگهای آن را نگه دارید و بشویید.
گام 3: پنیر موتزارلا را به صورت ورقهای برش دهید تا خرد نشود.
گام 4: در ظرف موردنظر، گوجهها، برگ ریحان و پنیر موتزارلا را به ترتیب روی هم بچینید.
گام 5: برای تهیه سس سالاد، در یک ظرف جداگانه روغن زیتون، سس سویا و فلفل سیاه را مخلوط کنید.
گام 6: سپس سس سالاد را به صورت خطی روی مواد سالاد بریزید و سرو کنید.