رسپی

دستور تهیه سالاد کولسلا خانگی با سس مخصوص (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مواد لازم سالاد کولسلا

  • ۲۵۰ گرم کلم سفيد خلال خردشده
  • ۱ عدد کوچک پياز خلال خردشده
  • ۱ عدد متوسط فلفل دلمه‌ای سبز خردشده
  • ۱ عدد متوسط فلفل دلمه‌ای قرمز خردشده
  • ۱ عدد بزرگ هويج رنده شده
  • ۵۰ گرم حبه‌ی انگور
  • ۶ قاشق غذاخوری ماست کم‌چرب پاستوریزه
  • ۱ قاشق غذاخوری سس فرانسوی کم‌چرب

دستور تهیه و نحوه درست کردن سالاد کولسلا

در ابتدا، کلم، پیاز، فلفل قرمز و سبز، هویج و انگور را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. سپس ماست و سس فرانسوی را به مخلوط اضافه کنید و همه چیز را به خوبی هم بزنید. بعد از این کار، سالاد را در ظرف سرو بگذارید و بر روی آن کمی جعفری خرد شده بپاشید و سرو کنید.

مواد لازم برای سس فرانسوی:

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۳ قاشق غذاخوری سرکه
نصف قاشق چای‌خوری پودر خردل
نصف قاشق چای‌خوری شکر
به مقدار لازم نمک و فلفل

دستور تهیه سس

تمام مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید و سپس از آن استفاده کنید.
این سالاد بسیار سالم و خوشمزه است و می‌توانید با کروتان‌های توفو نیز آن را سرو کنید.

سالاد کولسلا

مواد لازم

توفوی بسیار سفت ۲۲۰ گرم
روغن پخت‌ و پز سویا ۱ قاشق غذاخوری
توفوی ابریشمی مکعبی سه چهارم فنجان
آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
آب ۱ قاشق غذاخوری
سیر نصف شده ۳ حبه
خردل دیژون ۱ قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک هشتم قاشق چایخوری
روغن پخت‌‌ و پز سویا یک چهارم فنجان
کلم خردشده ۱۰ فنجان
گوجه‌ گیلاسی رنگی ۲ فنجان
زیتون سیاه یک چهارم فنجان
پنیر پارمسان رنده‌ شده یک‌ چهارم فنجان

سالاد

مراحل تهیه کروتان‌های توفو

برای درست کردن کروتان‌های توفو، ابتدا توفوی بسیار سفت را با یک حوله کاغذی خشک کنید و سپس به شکل مکعب‌های کوچک برش بزنید. در یک تابه بزرگ، ۱ قاشق غذاخوری روغن را در حرارت متوسط گرم کنید و با احتیاط توفوها را به تابه اضافه کنید.
مکعب‌های توفو را به مدت ۵ دقیقه بپزید و گه‌گاهی هم بزنید تا تمام سطح آنها طلایی شود. سپس آنها را روی حوله کاغذی بگذارید تا رطوبت اضافی‌شان گرفته شود.

برای تهیه سس، توفوی ابریشمی، آب لیمو، آب، سیر، خردل، نمک و فلفل را در مخلوط‌کن بریزید. درب مخلوط‌کن را بگذارید و بزنید تا مخلوط صاف و یکدست شود. سپس در حالی که مخلوط‌کن روشن است، به آرامی یک چهارم فنجان روغن را اضافه کنید.
اگر سس غلیظ بود، می‌توانید کمی آب برای رقیق کردن آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
برای سرو سالاد، کاهو، گوجه‌فرنگی، زیتون و کروتان‌های توفو را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. سپس سس را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا تمام مواد به سس آغشته شوند. در پایان، بر روی سالاد پنیر پارمسان رنده شده بپاشید.

دستور تهیه سالاد کولسلا خانگی با سس مخصوص (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا