رسپی

دستور تهیه ساندویچ بوقلمون (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ساندویچ بوقلمون

ساندویچ بوقلمون یکی از ساندویچ‌های خوشمزه است که با گوشت بوقلمون درست می‌شود. این ساندویچ طعمی عالی دارد و برای افرادی که بوقلمون می‌خورند بسیار خوشایند و لذیذ است. گوشت بوقلمون اخیرا بیشتر مورد توجه قرار گرفته، به‌ویژه در ایران.

بوقلمون نوعی پرنده است که بومی آمریکاست و منبع خوبی از پروتئین به شمار می‌آید. ایرانی‌ها به خاطر این که بوقلمون بعد از پخت تغییر حجم نمی‌دهد، از آن استقبال زیادی کرده‌اند و در تهیه نذری‌ها به جای مرغ یا گوشت قرمز از آن استفاده می‌کنند. همچنین بوقلمون دارای ویتامین B است و برای سلامت پوست و مو موثر می‌باشد و به ورزشکاران هم کمک می‌کند.

1. ساندویچ بوقلمون با سس پنیر

مواد لازم :

  • گوشت بوقلمون دودی: 3 پیمانه
  • شیر: ¼1 پیمانه
  • آب مرغ: ¼1 پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده: ¼1 پیمانه
  • جعفری تازه خرد شده: ¼ پیمانه
  • ژامبون گوشت: 5 ورقه
  • نان تست: 4 تکه
  • گوجه‌فرنگی: یک عدد
  • پیاز: یک عدد
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • سس خردل: به مقدار دلخواه
  • کره: به مقدار دلخواه

دستور تهیه :

اول پیاز خرد شده را در تابه‌ای بریزید و با کمی کره سرخ کنید. سپس 2 قاشق آرد اضافه کنید و تفت دهید. بعد آب مرغ و شیر را بریزید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. وقتی جوش آمد، حرارت را کم کنید و مواد را مدام هم بزنید تا غلیظ شود.

لطفا سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید. حالا یک پیمانه پنیر پارمزان رنده شده را اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط کنید. در این زمان نان‌ها را تست کرده و روی سینی فر بگذارید. با یک قاشق، روی هر نان کمی سس خردل بمالید، سپس مقداری از سس پنیر را بریزید و در نهایت یک حلقه گوجه‌فرنگی قرار دهید.

گوشت بوقلمون را به نوارهای باریک برش بزنید و با بقیه سس پنیر تفت دهید. سپس روی هر ساندویچ مقداری بوقلمون بریزید و کمی پنیر پارمزان بپاشید.

ساندویچ‌ها را چند دقیقه گریل کنید تا پنیر ذوب شود. در همین حال، ژامبون‌ها را با کمی کره در یک تابه سرخ کنید. پس از سرخ شدن، ژامبون‌ها را روی ساندویچ‌ها بگذارید و با سس دلخواه سرو کنید.

2. ساندویچ بوقلمون سرد

مواد لازم :

  • 2 عدد سینه بوقلمون پخته
  • 25 گرم کره آب شده
  • 120 گرم پنیر خامه‌ای
  • 24 عدد گردو خرد شده
  • 1 عدد سیب خرد شده
  • 3 قاشق سویا روغن کنجد
  • 2 قاشق سس مایونز
  • 1 قاشق آب لیمو
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

ساندویچ بوقلمون با سس پنیر

دستور تهیه:

در یک کاسه مناسب، گوشت بوقلمون را ریش ریش کنید. کره را روی 8 تکه نان تست بمالید، سپس پنیر را روی نیمی از نان‌ها بمالید. سیب خرد شده و تکه‌های گردو را هم روی نان‌های پنیری بریزید. حالا تکه‌های بوقلمون را روی این مواد بگذارید.

در یک کاسه کوچک، روغن کنجد، سس مایونز، آب لیمو و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و به آرامی روی مواد بریزید. در نهایت بقیه نان‌هایی که کره زده‌اید را روی همه مواد بگذارید تا ساندویچ‌ها آماده شوند.

ساندویچ‌ها را در یخچال قرار دهید تا خنک شوند، سپس آن‌ها را با سبزی تازه سرو کنید.

دستور تهیه ساندویچ بوقلمون (مرحله به مرحله)

منبع: ساعد نیوز

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا