رسپی

دستور تهیه ساندویچ تن ماهی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بیشتر افراد تن را با پلو سفید یا سبزی پلو مصرف می‌کنند که این روش بسیار رایج است. اما امروز می‌خواهیم یک راه جدید برای پخت تن را به شما نشان دهیم که خیلی سریع آماده می‌شود و به رژیم غذایتان تنوع می‌بخشد. این ساندویچ معمولاً به عنوان غذایی برای بچه‌ها در امریکا تهیه می‌شود و کودکان معمولاً از آن خوششان می‌آید.

دستور تهیه ساندویچ تن ماهی

ماهی تن یکی از ماهی‌های بسیار مفید است که معمولاً به صورت کنسرو در دسترس قرار می‌گیرد. تُن نام چند نوع ماهی بزرگ اقیانوسی است که بیشتر آن‌ها در دریاهای گرم زندگی می‌کنند. اما برخی از آن‌ها در تابستان به آب‌های شمالی کره زمین می‌آیند.

“بال ماهی آبی” حدود ۳ متر طول دارد. الباکور هم از دیگر انواع ماهی تن است. برخی از انواع بزرگتر ماهی تن مثل بلوفین می‌توانند دمای بدنشان را بیش از دمای آب بالا ببرند. این ویژگی به آن‌ها کمک می‌کند که در آب‌های سرد زنده بمانند. برخی از این ماهی‌ها، خون گرم هستند. بر خلاف سایر ماهی‌ها که گوشت سفید دارند، گوشت ماهی تن صورتی یا قرمز تیره است.

قرمزی گوشت این نوع ماهی به خاطر مقدار زیاد میوگلوبین (پروتئین حاوی آهن) است. ماهی تن منبع عالی پروتئین و مواد معدنی مثل سلنیوم، منیزیم و پتاسیم است. همچنین ویتامین‌های B1، B3 و B6 را هم دارد. مهم‌تر اینکه، گوشت ماهی تن مثل بیشتر ماهی‌ها پر از اسیدهای چرب امگا ۳ است که مصرف آن به کاهش مشکلات پوستی و التهاب‌ها کمک می‌کند و به بهبود بیماران قلبی سرعت می‌بخشد.

اسیدهای چرب امگا ۳ معمولاً به پیشگیری از بیماری‌های مزمن مثل بیماری‌های قلبی، دیابت نوع دوم و برخی سرطان‌ها کمک می‌کنند. انواع دیگر ساندویچ‌ها هم شامل: ساندویچ میگو، ساندویچ کدو سبز، همبرگر خانگی و برگر بوقلمون با آویشن هستند.

مواد لازم :

کنسرو تن ماهی : 1 قوطی
ذرت پخته : 2 قاشق سوپخوری
نان ساندویچی کوچک : 4 عدد
سس مایونز : 1 قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان رنده شده : 2 قاشق سوپخوری
کاهوی خرد شده : 1/4 پیمانه
هویج : 1 عدد
گوجه فرنگی کوچک : 2 عدد
نمک : به میزان لازم

دستور تهیه ساندویچ تن ماهی به روش خانگی

مراحل پخت :

گام 1: ابتدا کنسرو تن ماهی را در یک قابلمه آب قرار دهید و روی حرارت بگذارید.
گام 2: بعد از بیست دقیقه که آب جوش آمد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنسرو را زیر آب سرد بگیرید تا راحت‌تر بتوانید در آن را باز کنید.
گام 3: بعد از باز کردن کنسرو، مواد داخل آن را در یک کاسه مناسب بریزید.
گام 4: فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

گام 5: وسط نان‌های ساندویچی را باز کرده و آن‌ها را در سینی فر قرار دهید.
گام 6: سس مایونز و ذرت پخته را به کاسه‌ای که تن ماهی در آن است اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
گام 7: در صورت نیاز کمی نمک به مخلوط اضافه کنید.
گام 8: حالا از مواد داخل نان‌ها بریزید.

دستور تهیه ساندویچ تن ماهی به روش خانگی

گام 9: پنیر رنده شده را روی مواد بریزید و سینی را به مدت 5-6 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
گام 10: وقتی ساندویچ‌ها کمی خنک شدند، آن‌ها را با کاهو، هویج و گوجه‌فرنگی تزیین کرده و سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه ساندویچ تن ماهی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا