رسپی

دستور تهیه ساندویچ دبل دان پنیری (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ساندویچ دبل دان پنیری

ساندویچ دبل دان شامل دو لایه سینه مرغ سرخ‌کرده، بیکن، کاهو و پنیر است و بدون نان آماده می‌شود. با استفاده از مواد تازه و باکیفیت و مقدار مناسب ادویه‌ها، طعم فوق‌العاده‌ای به این غذا می‌دهیم. این فست‌فود خیلی محبوب و خوشمزه است و با سس‌های خانگی، کچاپ و خردل سرو می‌شود. در ادامه، دستور تهیه دبل دان پنیری را قدم به قدم توضیح خواهیم داد. همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه دبل دان پنیری :

تخم مرغ 1 عدد
لیمو ترش 1 عدد
آب 50 گرم
آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
سینه مرغ 2 عدد
پود پانکو 2 پیمانه
پنیر چدار ورقه‌ای 5 عدد
کاهو 3 برگ
بیکن 5 ورق
پودر سیر 1 قاشق چای‌خوری
پاپریکا 1 قاشق چای‌خوری
اورگانو 1 قاشق چای‌خوری
زیره 1 قاشق چای‌خوری
پودر پیاز 1 قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
گراماسالا 1 قاشق چای‌خوری
نمک 1 قاشق چای‌خوری

دستور تهیه دبل دان پنیری در منزل

ابتدا ادویه مرغ را آماده می‌کنیم: یک قاشق چای‌خوری نمک، یک قاشق چای‌خوری پودر سیر، یک قاشق چای‌خوری پاپریکا، یک قاشق چای‌خوری ارگانو، یک قاشق چای‌خوری زیره، یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه، یک قاشق چای‌خوری گراماسالا و یک قاشق چای‌خوری پودر پیاز را در یک ظرف مخلوط می‌کنیم.

حالا طعم‌دهنده مرغ را آماده می‌کنیم: یک قاشق غذاخوری از ادویه‌هایی که درست کردیم را در یک ظرف نسبتاً بزرگ می‌ریزیم. یک عدد تخم‌مرغ، نصف آب لیمو ترش و نیم پیمانه آب ولرم به آن اضافه می‌کنیم. سپس دو قاشق غذاخوری آرد سفید و یک قاشق غذاخوری آرد ذرت می‌ریزیم و همه مواد را خوب هم می‌زنیم تا ترکیب یکنواختی به دست بیاید.
سینه‌های مرغ را در این مخلوط می‌گذاریم و دو ساعت صبر می‌کنیم تا طعم بگیرد.
در این زمان، برای روکش سوخاری مرغ، پودر پانکو را در یک ظرف نسبتاً بزرگ می‌ریزیم. دو قاشق غذاخوری از ادویه‌جاتی که درست کردیم به آن اضافه می‌کنیم. همچنین یک قاشق چای‌خوری ارگانو، نمک و فلفل سیاه به آن می‌زنیم و دو قاشق آرد گندم می‌ریزیم. همه این مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم.

حالا سس دبل دان پنیری را درست می‌کنیم: دو قاشق غذاخوری سس مایونز و یک قاشق غذاخوری کچاپ را در یک ظرف می‌ریزیم. سپس یک قاشق چای‌خوری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. در نهایت، یک قاشق چای‌خوری ارگانو به سس اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم.
سینه‌های مرغ را در مخلوط سوخاری غلتانده و مطمئن می‌شویم که آرد تمام سطح مرغ را بپوشاند.

دستور تهیه دبل دان پنیری در منزل

سینه‌های مرغ را در روغن داغ سرخ می‌کنیم. پس از اینکه یک طرف سرخ شد، آن را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر نیز خوب سرخ شود و تماماً پخته شود. مرغ سرخ‌شده را روی صافی یا دستمال قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن خارج شود.
حالا لایه‌های دبل دان پنیری را آماده می‌کنیم: در ظرف سرو، یک لایه از سینه مرغ را قرار می‌دهیم و روی آن یک لایه پنیر چدار می‌گذاریم. سپس دو برگ کاهو اضافه می‌کنیم و چند قاشق از سس را روی کاهو می‌ریزیم. چند ورق بیکن روی آن می‌گذاریم و دوباره یک لایه پنیر چدار می‌زنیم و سپس لایه دوم مرغ سرخ‌شده را روی آن قرار می‌دهیم.
دبل دان پنیری را سرو می‌کنیم: دبل دان را از وسط برش می‌زنیم و روی آن را با مقداری پودر پاپریکا تزیین می‌کنیم.

منبع : آرسس شف

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا