دستور تهیه ساندویچ سیب زمینی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه ساندویچ سیب زمینی
ساندویچ سیب زمینی یکی از ساندویچهای خوشمزه و پرخاصیت است که با مواد ساده و در دسترس درست میشود. این ساندویچ خوش طعم به راحتی و سریع آماده میشود و میتواند به عنوان یک میانوعده یا یک وعده غذایی کامل مورد استفاده قرار گیرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با روش تهیه ساندویچ سیب زمینی ادامه مقاله را دنبال کنید.
مواد لازم : | مقدار لازم : |
---|---|
سیب زمینی متوسط | ۳ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | نصف فنجان |
خیار شور | ۶ تا ۷ عدد |
سس مایونز | ۱ قاشق یا کمتر |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
نعناع و شوید خشک | به مقدار لازم |
نان باگت یا نان ساندویچ | به تعداد لازم |
دستور تهیه ساندویچ سیب زمینی خانگی
مرحله اول
در ابتدا سیب زمینیها را تمیز بشویید. سپس آنها را در یک قابلمه قرار دهید و مقداری آب روی آنها بگیرید. قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و اجازه دهید سیبزمینیها به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزند تا نرم شوند. بعد از پخت، آنها را از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم
وقتی سیبزمینیها کمی خنک شدند، پوست آنها را بگیرید و در ظرفی بریزید. با گوشتکوب دستی آنها را له کنید و در حین له کردن، مقداری شیر به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوطی نرم و یکدست به دست آید.
مرحله سوم
سپس تخممرغها را در ظرفی بگذارید و مقداری آب روی آنها بگیرید. ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تخممرغها به مدت ۱۰ دقیقه بپزند. بعد از پخت، آنها را از آب خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شوند و پوست آنها را بگیرید.
مرحله چهارم
تخممرغها را با رنده ریز رنده کنید و در ظرفی بریزید. سپس مقداری خیار شور را هم با رنده ریز رنده کنید و با تخممرغها خوب مخلوط کنید. سپس یک قاشق سس مایونز یا هر سس دیگری را روی مخلوط تخممرغها بریزید و با هم ترکیب کنید.
مرحله پنجم
حالا کمی نمک و فلفل سیاه به مخلوط سیبزمینیها اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس مقدار کمی شوید و نعناع خشک هم به آنها اضافه کنید و همه چیز را خوب مخلوط کنید تا عطر و طعم گیاهان به سیبزمینیها بیفتد.
مرحله ششم
اگر شوید و نعناع خشک در اختیار نداشتید، میتوانید از سبزی تازه استفاده کنید. سبزیها را تمیز بشویید، خشک کنید و ریز خرد کنید و به مخلوط سیبزمینیها اضافه کنید. همچنین میتوانید از ریحان به دلخواه خود استفاده کنید.
مرحله هفتم
سپس یک گوجه فرنگی را شسته و به صورت حلقهای برش بزنید. همچنین یک نان باگت یا نان ساندویچ را از وسط برش بزنید و باز کنید. مقداری از مخلوط سیبزمینی را درون نان بریزید و خوب پخش کنید. بعد برشهای حلقهای گوجه فرنگی را روی آن قرار دهید.
مرحله هشتم
حالا مقداری از مخلوط تخممرغ و خیار شور را داخل نان بریزید و خوب پخش کنید. ساندویچ سیبزمینی آماده است که به عنوان یک میانوعده خوشمزه و مغذی یا یک وعده غذایی ساده و سریع همراه با انواع دورچین سرو کنید.
منبع : پانا مگ