دستور تهیه ساندویچ ماهی خوشمزه و متفاوت (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه ساندویچ ماهی خوشمزه و متفاوت
تاکوی تیلاپیلای دودی یک غذای خوشمزه و ارزان است که به خاطر وجود ماهی، خواص زیادی دارد و به تقویت حافظه کمک میکند. ماهی تیلاپیا یکی از ارزانترین نوع ماهیهاست و به راحتی پیدا میشود. به همین دلیل، این ماهی بهترین انتخاب برای پخت تاکو است.
همچنین، به خاطر نداشتن فلس و پولک، برای سرو در بشقاب بسیار مناسب است و مقدار زیادی فیبر و پروتئین دارد. با ما همراه باشید تا یاد بگیرید چطور تاکوی تیلاپیلای دودی درست کنید.
دستور تهیه ساندویچ ماهی + دستور تهیه گام به گام
مواد لازم برای تهیه ساندویچ ماهی
۱ قاشق چای خوری پودر سیر
۱ قاشق چای خوری فلفل قرمز اسپانیایی دودی
¼ قاشق چای خوری گشنیز وحشی
¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه
سه هشتم قاشق چای خوری نمک
۲ پوند (۹۰۷ گرم) فیله ماهی تیلاپیلا
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خورد شده
۲ قاشق غذاخوری کنسرو لوبیا چیتی پر ادویه تند
۱ آووکادو خورد شده
۶ برگهی ذرت یا همان نان تاکو (درصورت لزوم بدون گلوتن)
دستور تهیه ساندویچ ماهی تیلاپیلای دودی
برای تهیه تاکوی تیلاپیلای دودی، ابتدا کبابپز یا گریل را به خوبی داغ کنید. سپس چهار ماده اولیه شامل پودر سیر، فلفل قرمز، فلفل سیاه و گشنیز وحشی را با کمی نمک مخلوط کنید. بعد با یک برس مخصوص، روی فیلهها روغن زیتون بزنید و ادویهها را روی آنها بپاشید.
حالا فیلهها را روی گریل بچینید و بگذارید به مدت شش دقیقه کباب شوند. وقتی که با چنگال راحت بتوانید گوشت را جدا کنید، یعنی پخت آن کامل شده است.
سپس باقیماندهی نمک را همراه با گشنیز تازه، آووکادو و کنسرو لوبیای تند، در یک کاسه بریزید و خیلی آرام هم بزنید. برگههای ذرت را روی گریل قرار دهید و به مدت بیست ثانیه هر طرف آنها را گریل کنید.
سپس مخلوط آووکادو و فیله گریل شده را در تاکوها (برگههای ذرت) قرار دهید. میتوانید تاکوی تیلاپیلای دودی را با لیمو تزیین کرده و سرو کنید.
ارزش غذایی و کالری
(اطلاعات برای هر یک سرو (۲ عدد تاکو) است)
کالری: ۲۹۳ کالری
چربی کل: ۱۰ گرم
چربی اشباع شده: ۱ گرم
چربی اشباع نشده مونو: ۲ گرم
کلسترول: ۰ میلیگرم
سدیوم: ۸۷ میلیگرم
کربوهیدرات: ۲۰ گرم
فیبر رژیمی: ۴ گرم
قند: ۲ گرم
پروتئین: ۳۳ گرم
پتاسیوم: ۱۴۰ میلیگرم
آهن: ۷%
ویتامین A: 4%
ویتامین C: 8%
کلسیوم: ۴%