رسپی

دستور تهیه ساندویچ مرغ مدیترانه ای با نان روگن و سس پستو (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ساندویچ مرغ مدیترانه ای با سس پستو و نان روگن

به گزارش رضیم: مصرف نان روگن به ما کمک می‌کند تا غذا سریع‌تر از دستگاه گوارش عبور کند، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد و حس سیری را ایجاد می‌کند. این نان به دلیل کالری کمتر برای افرادی که رژیم غذایی دارند، بسیار مناسب است. همچنین برای کسانی که دیابت دارند، به خاطر کاهش سرعت جذب قند خون مفید است.

کیفیت نان به آرد آن بستگی دارد… آردی که برای نان استفاده می‌شود باید فیبر و مواد مغذی زیادی داشته باشد تا برای ما مفید باشد. آرد چاودار از همه آردها بیشترین فیبر و ویتامین‌های گروه ب را دارد و به همین دلیل خاص است.

نان درست شده از آرد چاودار، به روگن معروف است و فیبر آن چهار برابر بیشتر از نان‌های دیگر است. بنابراین، قند خون را به سرعت بالا نمی‌برد و انسولین که مسئول چاقی است، نیز ترشح نمی‌شود و چربی‌ها به خصوص در ناحیه شکم ذخیره نمی‌شوند.

این نان به سلامت دستگاه گوارش نیز کمک می‌کند زیرا فیبر موجود در آن به رشد باکتری‌های مفید کمک می‌کند و التهاب را کاهش می‌دهد. چاودار می‌تواند به تأثیر مثبت هورمون‌ها در بدن کمک کند.

همچنین می‌تواند به سلامت زنان در دوران قاعدگی و بهبود عملکرد روده کمک کند و به ویژه برای خانم‌هایی که در سن یائسگی هستند مناسب است. و در نهایت، مهم‌ترین نکته این است که نان باید حس سیری را برای ما ایجاد کند و نان روگن به دلیل فیبر بالایی که دارد، می‌تواند تا ۸ ساعت ما را سیر نگه دارد.

ساندویچ مرغ با نان روگن مدیترانه ای با سس پستو

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ روگن

  • بادمجان: یک عدد
  • کدو: یک عدد
  • روکولا: به مقدار لازم
  • گوجه: یک عدد
  • پنیر پارمسان: به مقدار دلخواه
  • سیر: 2 حبه
  • ریحان: به مقدار دلخواه
  • بادام‌زمینی: 30 گرم
  • روغن زیتون: یک‌چهارم پیمانه
  • نمک و دانه فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • فیله مرغ: نصف سینه مرغ
  • نان باگت: دو عدد

مرحله اول: آماده سازی ساندویچ مدیترانه ای

1. نصف یک عدد سینه مرغ را به صورت نازک برش بزنید و با نمک، فلفل سیاه و کمی آب پیاز طعم‌دار کنید.

2. بادمجان و کدو را با پوست به حلقه‌های نازک برش بزنید و کمی روغن زیتون روی آنها بریزید.

3. روکولا و گوجه را بشویید و خرد کنید.

مواد سس پستو

پنیر پارمسان، سیر، ریحان، روغن زیتون و بادام‌زمینی را در غذاساز مخلوط کنید.

مرحله دوم دستور تهیه ساندویچ مرغ مدیترانه ای

1. نان روگن را از وسط برش بزنید و به مقدار دلخواه به سس آغشته کنید.

دستور تهیه ساندویچ مرغ مدیترانه ای با نان روگن و سس پستو (مرحله به مرحله)

2. بادمجان و کدو را به مدت 5 دقیقه گریل کنید.

3. فیله‌های مرغ را در یک تابه گریل با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت دهید و در انتها روی آنها آب لیمو تازه بریزید.

4. سبزیجات آماده شده شامل گوجه، روکولا، بادمجان و کدو را به همراه فیله‌های مرغ در وسط نان‌های آماده شده قرار دهید.

ساندویچ‌ها غذاهای ساده و خوشمزه‌ای هستند که با هر موادی می‌توان درست کرد. می‌توان آنها را به خوشمزه‌ترین یا حتی ناسالم‌ترین غذاها تبدیل کرد. امروز در رضیم یک ساندویچ بی‌نهایت خوشمزه و سالم مدیترانه ای با سس پستو درست کردیم که عطر و طعم فوق‌العاده‌ای داشت. دستور تهیه‌اش را با شما به اشتراک گذاشتیم. آن را درست کنید و لذت ببرید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا