رسپی

دستور تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی با سس مخصوص (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی

ساندویچ مرغ مکزیکی یکی از ساندویچ‌های خوشمزه و مفید است که می‌توانید آن را به شکلی ساده و سریع آماده کنید. این ساندویچ می‌تواند یک گزینه عالی برای میان‌وعده باشد. در ادامه، دستور تهیه آن را به همراه مراحلش به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای ۲ نفر

سینه مرغ ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
قارچ ۸ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آویشن و زردچوبه به مقدار لازم
پاپریکا و پودر سیر به مقدار لازم
کنسرو مخلوط سبزیجات ۱ قوطی

مواد لازم برای سس

سس مایونز ۳ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
پول بیبر به مقدار لازم
آویشن به مقدار لازم
آب لیموی تازه به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم

دستور تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی

مرحله اول
سینه مرغ را به صورت نوارهای باریک به اندازه تقریبی ۵ سانتی‌متر برش دهید. سپس در یک تابه کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود. وقتی کره داغ شد، مرغ‌ها را داخل آن بریزید و تفت دهید.

مرحله دوم
مرغ‌ها را به خوبی در کره سرخ کنید تا عطر کره به مرغ‌ها نفوذ کند. سپس کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن، پاپریکا و پودر سیر به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عطر ادویه‌ها با هم ترکیب شود.

مرحله سوم
در این مرحله درب تابه را ببندید و اجازه دهید مرغ‌ها روی حرارت ملایم تقریبا نیم ساعت بپزند. در این میان، پیاز را خلالی خرد کرده و در تابه دیگری با کمی روغن تفت دهید.

مرحله چهارم
وقتی پیازها سبک و طلایی شدند، آن‌ها را به تابه‌‌ی مرغ اضافه کنید. سپس فلفل دلمه‌ای را که تمیز شسته‌اید به صورت نوار برش بزنید و به تابه اضافه کنید تا عطر آن ترکیب شود.

مرحله پنجم
قارچ ها را که تمیز شسته و خشک کرده‌اید به صورت ورقه‌ای برش بزنید و به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس ذرت را آب‌پز کرده و داخل تابه بریزید و کمی هم بزنید. در نهایت نخودفرنگی پخته را هم اضافه کنید.

مرحله ششم
هویج را پوست کنده و به شکل مکعبی کوچک خرد کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید. می‌توانید بجای ذرت و نخودفرنگی از کنسرو مخلوط سبزیجات استفاده کنید.

مرحله هفتم
برای تهیه سس، مقداری سس مایونز را در یک کاسه بریزید و کمی فلفل سیاه، پول بیبر و آویشن به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

دستور تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی با سس مخصوص (مرحله به مرحله)

مرحله هشتم
یک لیمو ترش تازه را بشورید و آب آن را استخراج کرده و به سس اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست شود. سپس سس را به مرغ‌ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا همه‌چیز خوب ترکیب شود.

ساندویچ مرغ مکزیکی به روش خانگی

مرحله نهم
حالا با توجه به سلیقه خودتان مقداری پنیر پیتزا روی مخلوط بریزید و درب تابه را ببندید تا همه مواد با هم بپزند و پنیر ذوب شود. بعد از آن تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله دهم
مقداری از مواد ساندویچ را داخل ظرفی مناسب بریزید. سپس برش‌های گوجه فرنگی و خیارشور و کاهو را دور ظرف بچینید و ساندویچ را با نان باگت سرو کنید.

منبع : پانا مگ

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا