رسپی

دستور تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان

دستور تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان روش خاصی دارد، کافی است که به دوستی قدیمی این دو ماده خوشمزه آشنا باشید. معمولاً مرغ را برای تنوع و بادمجان را برای افزایش طعم، با هم ترکیب می‌کنند. این ترکیب جذاب طعم فوق‌العاده‌ای ایجاد می‌کند.
همه ما با این ترکیب سنتی آشنا هستیم، اما امروز یک ترکیب مدرن و جدید داریم که بدون برنج، می‌خواهد غذایی خوشمزه را به ما ارائه دهد.

دستور تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان
تعداد نفرات: 5 نفر
زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
میزان سختی: کم

دستور تهیه ساندویچ خوشمزه و لذیذ مرغ و بادمجان

ساندویچ‌ها همیشه جذاب هستند و میان‌وعده‌های دلپذیری به حساب می‌آیند. متأسفانه بسیاری از ساندویچ‌ها به عنوان غذاهای ناسالم شناخته می‌شوند. اما بعضی از ساندویچ‌ها، مانند ساندویچ مرغ و بادمجان رژیمی، مورد علاقه افرادی هستند که ورزش می‌کنند یا رژیم خاصی دارند.
در ادامه دستور تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان را به شیوه‌ای ساده و خانگی توضیح خواهیم داد، تا شما از تهیه یک غذای خوشمزه لذت ببرید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز

سینه مرغ: 1 عدد
پنیر چدار یا گودا: به میزان دلخواه
پیاز: 2 عدد
پاپریکا و پودر سیر: به میزان لازم
بادمجان: 2 الی 4 عدد
روغن: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان دلخواه

مراحل پخت ساندویچ مرغ و بادمجان

اگر به دنبال یک غذای سریع و راحت هستید که با موادی که حتماً در خانه دارید درست می‌شود، ساندویچ مرغ و بادمجان گزینه خوبی است. دستور تهیه این ساندویچ ساده و خلاقانه است و پخت و پز می‌تواند تجربه لذت‌بخشی باشد.

مرحله اول: برای تهیه پنج ساندویچ، پیازها را پوست کنده و خلالی خرد کنید. سپس یک تابه را گرم کنید و پیازها را به آن اضافه کنید تا کمی سرخ شوند و رنگ طلایی بگیرند.

دستور تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان

مرحله دوم: حالا سینه مرغ را به قطعات کوچک برش دهید و به پیازهای سرخ شده اضافه کنید. همچنین نمک، فلفل، روغن، پودر سیر و پاپریکا را هم به آن اضافه کنید تا طعم‌دار شود.

مرحله سوم: به یاد داشته باشید که مقدار ادویه‌ها به سلیقه شما بستگی دارد. بعد از تفت دادن مرغ و پیاز، مواد را ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌ها خوب ترکیب شوند. سپس می‌توانید آنها را سرخ کنید. فقط مراقب باشید مرغ زیاد سرخ نشود تا خشک نشود. (ساندویچ مرغ و بادمجان ایتالیایی هم به همین شیوه تهیه می‌شود، ولی ادویه‌ها ممکن است متفاوت باشند.)

مرحله چهارم: بادمجان‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و به مدت ۱۵ دقیقه در مخلوط نمک و آب بگذارید تا تلخی‌شان گرفته شود. سپس آنها را بشویید، خشک کرده و سرخ کنید.

دستور تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان (مرحله به مرحله)

مرحله پنجم: حالا همه چیز آماده است. با نان ساندویچی می‌توانید به راحتی غذا را آماده کنید. همچنین در ساندویچ فیله مرغ با بادمجان می‌توانید مرغ را جداگانه سرخ کرده و سپس مواد را به صورت لایه‌ای درون نان بچینید.

“““html
دستور تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان

مرحله ششم: برای درست کردن ساندویچ مرغ و بادمجان، ابتدا در نان یک لایه پنیر قرار دهید. سپس بادمجان‌های سرخ‌شده را روی پنیر بگذارید. بعد از آن فیله‌های مرغ و پیاز کاراملی را اضافه کنید. اگر دوست دارید، می‌توانید کمی سس کچاپ، گوجه‌فرنگی و ریحان هم اضافه کنید. در آخر، دوباره یک لایه پنیر روی همه چیز قرار بدهید. پنیرهایی که در دو طرف (لایه اول و آخر) استفاده می‌کنید بهتر است پنیر پیتزا باشد و پنیری که بین بادمجان و مخلوط مرغ و پیاز قرار می‌دهید می‌توانید از پنیر چدار یا گودا استفاده کنید.

مرحله هفتم: اگر دوست دارید، بعد از اینکه ساندویچ‌ها را درست کردید، می‌توانید آنها را در گریل بگذارید و بپزید. وقتی بیرون آوردید، زیبایی و طعم خیلی خوبی خواهد داشت. اگر ساندویچ‌های شما دوست دارید کمی نرم‌تر باشد، می‌توانید آنها را در فویل آلومینیومی بپیچید و در فر بگذارید. بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن‌ها را بیرون آورده و همراه با سیب‌زمینی سرخ‌کرده سرو کنید.

دستور تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان

در این مقاله سعی کردیم ساده‌ترین روش را برای تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان به شما آموزش دهیم. نکته جالب این است که می‌توانید بادمجان‌ها را به جای سرخ کردن، روی شعله یا آتش کباب کنید و با این کار ساندویچی خوش‌طعم و کمی رژیمی داشته باشید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا