رسپی

دستور تهیه ساندویچ مغز (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

دستور تهیه ساندویچ مغز

پزشکان معتقدند که مغز کله پاچه چربی زیادی دارد و بهتر است فقط سالی یک بار مصرف شود. این ماده غذایی سرد و تر است، بنابراین افرادی که طبع سرد دارند باید از مصرف آن پرهیز کنند. مغز می‌تواند به تقویت قوای جنسی و زیبایی چهره کمک کند، اما هضم آن دشوار است و اگر زیاد مصرف شود، می‌تواند برای معده مضر باشد و اشتها را کم کند.

هضم مغز باعث ایجاد خون چسبناک و چربی در بدن می‌شود. برای بهبود هضم آن، به ویژه برای کسانی که طبع سرد دارند، بهتر است همراه با ادویه‌های گرم مثل خردل یا دارچین و کمی سرکه یا آبلیمو مصرف شود. این عمل امروزه نیز انجام می‌شود و بعد از آن می‌توان کمی عسل یا حلوای عسلی خورد.

اگر مغز گوسفند کباب شود، هضم آن سخت‌تر می‌شود، اما عوارض آن برای معده کمتر خواهد بود. کلسترول مغز گوسفند معادل هشت تخم‌مرغ است، و برای هضم بهتر آن، توصیه می‌شود بعد از خوردن، از ادویه‌جات گرم یا آبلیمو و نارنج استفاده کنید. ساندویچ‌فروشی‌ها از زمان سلطنت ناصرالدین شاه و پس از سفرهای او به اروپا آغاز به کار کردند.

دستور تهیه ساندویچ مغز گوسفند پر از خاصیت

در یکی از سفرهای خود به اروپا، ناصرالدین شاه به جای غذایی با برنج، نانی لوله‌ای با گوشت سرد را دریافت کرد و یک بطری شربت هم برای رفع تشنگی به او داده شد. او از این غذای ساده و کوچک بسیار شگفت‌زده شد و اینگونه بود که کم‌کم ساندویچ‌ها به ایران معرفی شدند.

داستان ورود ساندویچ به ایران جذاب و طولانی است که در آینده به آن خواهیم پرداخت. نمونه‌های دیگری از ساندویچ‌ها شامل سوسیس بندری، ساندویچ هات داگ با پنیر، ساندویچ مرغ و ساندویچ رست بیف هستند.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
کره 100 گرم
خیار شور 5 عدد
مغز گوسفند 3 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
جعفری خرد شده 5 قاشق غذاخوری
آبلیمو به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
به مقدار لازم به مقدار لازم

مراحل تهیه ساندویچ مغز :

گام 1: ابتدا مغز را چند دقیقه در آب سرد بگذارید تا راحت‌تر بتوانید رگ‌های آن را جدا کنید و سپس به قطعات بزرگ برش دهید.
گام 2: آن را بشویید و همراه با پیاز خرد شده، جعفری ساطوری شده و نمک و فلفل به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت بپزید.

گام 3: سپس آن را از آب جدا کرده و در آبکش قرار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.
گام 4: در مرحله بعد، مغز را به قطعات دلخواه برش دهید (یا می‌توانید آن را له کنید) و با کره روی حرارت کمی تفت دهید.

مراحل تهیه ساندویچ مغز

گام 5: در آخر آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و سپس بلافاصله از روی حرارت بردارید.
گام 6: نمک و فلفل آن را تنظیم کرده و داخل نان باگت یا هر نوع نان ساده به صورت ساندویچ با خیار شور، گوجه‌فرنگی، سبزیجات دلخواه و سس خردل یا سس دلخواه خود میل کنید.

منبع : غذالند

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دستور تهیه ساندویچ مغز (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا