رسپی

دستور تهیه ساندویچ هات داگ با پنیر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه ساندویچ هات داگ با پنیر

این ساندویچ برای افرادی که به غذاهای فست فودی علاقه دارند، بسیار محبوب است. تاریخچه سوسیس به قدری قدیمی است که ممکن است به زمان‌های قبل از میلاد مسیح برگردد. شاید برایتان جالب باشد که هات داگ از کجا نشأت گرفته است.

برخی بر این باورند که هات داگ از فرانکفورت آلمان به وجود آمده است، در حالی که دیگران می‌گویند که سوسیس مشهور «لیتل داگ» برای اولین بار در اواخر دهه ۱۶۰۰ توسط قصابی به نام «جوهان» در شهر کوبورگ آلمان تهیه شده است. گفته می‌شود جوهان بعدها به فرانکفورت رفت و سوسیس خود را به آنجا معرفی کرد.

برخی دیگر تصور می‌کنند که هات داگ در وین اتریش اختراع شده است. این غذا به سرعت در دیگر کشورهای اروپایی و به ویژه آمریکا محبوب شد. در آمریکا، هات داگ به حدی مورد توجه قرار گرفت که به عنوان غذای خیابانی داخل گاری‌های مخصوص به فروش می‌رسید.

در نواحی مختلف آمریکا، انواع مختلفی از هات داگ وجود دارد و در قرن بیستم به یک غذای بسیار محبوب تبدیل شده بود. این غذا به قدری معروف شد که فروشندگان آن را بر روی چرخ‌دستی می‌فروختند و مشتری‌های زیادی داشتند. داستان‌های زیادی درباره نحوه اختراع واژه هات داگ وجود دارد.

هات داگ پنیری با سوسیس

یکی از این داستان‌ها این است که در سال ۱۹۰۱، عده‌ای از دستفروشان خیابانی مشغول فروش سوسیس داشهوند بودند و مشتری‌ها را تشویق به خرید می‌کردند. در همین حین یک کارتونیست روزنامه از آنجا عبور می‌کرد و بسیار سریع کارتون فروشندگان را کشید، اما به دلیل عدم دانش درباره تلفظ صحیح «داشهوند»، به جای آن از کلمه هات داگ استفاده کرد. با این حال، به اعتقاد برخی، واژه داگ از دهه ۱۸۰۰ به معنی سوسیس بود. دیگر انواع ساندویچ‌ها شامل ساندویچ مرغ و ساندویچ گوشت ایتالیایی نیز هستند.

مواد لازم :

پنیر چدار (به صورت ورقه و سپس تکه‌کرده) : 56 گرم
سوسیس هات داگ : 8 عدد
کره آب شده : 55 گرم
نان ساندویچ (هات داگ) : 8 عدد
سس مخصوص : به مقدار لازم
پیاز قرمز حلقه‌ای بریده شده : 1 عدد
سبزی جعفری یا کاهو : به مقدار کافی
مواد لازم برای سس مخصوص هات داگ :
پودر پیاز : 1/4 قاشق چای‌خوری
سس سویا : 1/2 قاشق چای‌خوری
عسل : 2 قاشق غذاخوری
سرکه سیب : 1/2 قاشق چای‌خوری
سس باربیکیو : 1/3 فنجان
سس قرمز : 1/3 فنجان

هات داگ پنیری با سوسیس

مراحل تهیه :

گام 1: ابتدا سوسیس را از بسته خارج کرده و با یک لایه پنیر بپوشانید و با خلال دندان محکم کنید که باز نشود.
گام 2: منقل را آماده کنید و سوسیس را روی آن کباب کنید (در این حالت پنیر آب خواهد شد و می‌ریزد).
گام 3: اگر منقل ندارید، می‌توانید این کار را روی گاز و در ماهیتابه انجام دهید.
گام 4: نان ساندویچی را باز کرده و داخل آن را با سس مخصوص پر کنید (مقدار سس به سلیقه شما بستگی دارد).
گام 5: پیاز حلقه شده و سبزی دلخواه (و هر نوع مواد افزودنی) را روی سس قرار دهید.

سس مخصوص هات داگ

گام 6: سوسیس را از روی آتش بردارید و روی مواد قرار دهید.
گام 7: یک لایه نازک پنیر روی سوسیس گذاشته و با سس دلخواه سرو کنید.

دستور تهیه سس مخصوص هات داگ :

دستور تهیه ساندویچ هات داگ با پنیر (مرحله به مرحله)

کافیست تمامی مواد لازم برای سس را در یک ظرف مخلوط کرده و غلظت آن را به دلخواه خود تنظیم کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا