دستور تهیه ساندویچ هندوانه (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه ساندویچ هندوانه
اگر یک بار ساندویچ هندوانه را امتحان کنید، مطمئناً به آن علاقهمند خواهید شد. این دسر خوشمزه را به راحتی و سریع میتوانید در خانه درست کنید. همچنین این دسر خاص برای شب یلداست و میتوانید آن را در این شب ویژه سرو کنید.
از دسرهای لذیذ دیگری که میتوانید تهیه کنید، میتوان به توپک هندوانهای، رولت هندوانه، ژله هندوانه، باسلوق هندوانه، ترشک انار، دسر انار دو رنگ در لیوان، دسر بیسکویتی، دسر پان اسپانیایی و دسر کاسترد شکلاتی اشاره کرد.
مواد لازم :
هندوانه: ۱/۴ عدد
نان تست: ۴ عدد
برگ نعنا: ۱ دسته
پنیر خامهای: ۲۲۵ گرم
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل تهیه :
گام 1 پنیر خامهای را در یک کاسه بریزید.
گام 2 برگهای نعنا را ریز خرد کرده و به پنیر اضافه کنید.
گام 3 سپس کمی پنیر را بچشید و در صورت نیاز کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
گام 4 نانهای تست را از وسط برش دهید تا شکل مثلثی بگیرند.
گام 5 روی آنها کمی روغن زیتون بمالید.
گام 6 نانهای تست را چند دقیقه برشته کنید (میتوانید از تستر، فر، مایکروفر یا ساندویچساز استفاده کنید) تا ترد شوند.
گام 7 اجازه دهید نانها کمی خنک شوند.
گام 8 سپس ترکیب پنیر و نعنا را روی نانها بمالید.
گام 9 هندوانه را به شکل و ضخامت نان تست برش بزنید.
گام 10 یک برش هندوانه را روی هر نان تست قرار دهید.
گام 11 برشهای هندوانه را در ظرف سرو بچینید و سرو کنید.
گام 12 نیازی به گذاشتن این دسر در یخچال نیست.