رسپی

دستور تهیه ساندویچ پاسترامی با طعم بسیار عالی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پاسترامی روی نان چاودار یک ساندویچ سنتی است که در نیویورک بسیار معروف است. این ساندویچ اولین بار در سال 1888 توسط ساسمن وولک درست شده و او آن را در فروشگاه‌های کوچک خود در خیابان دلسی نیویورک سرو کرده است.
ساسمن ولک در اواخر 1800 از لیتوانی به نیویورک مهاجرت کرد. او یک قصابی کوچک در ناحیه پایین شرق نیویورک راه‌اندازی کرد. ولک با یک مهاجر دیگر از رومانی دوست شد که به او اجازه داد تا گوشت‌هایش را در یخچال بزرگش نگهداری کند. به خاطر این لطف، دوستش طرز تهیه پاسترامی را به او یاد داد و ولک شروع به سرو آن کرد.
این ساندویچ آن‌قدر معروف شد که در سال 1888 ولک یک رستوران جدید در آدرس 88 خیابان دلسی باز کرد که یکی از اولین رستوران‌ها در نیویورک بود که این غذا را با نان چاودار و خردل قهوه‌ای سرو می‌کرد.

مواد لازم برای تهیه سس روسی

  • مایونز: 1/2 فنجان
  • سس چیلی: 2 قاشق غذاخوری
  • سس ترب کوهی: 1/2 قاشق غذاخوری
  • سس تند: 1/2 قاشق چای‌خوری
  • سس ورچستر: 1/2 قاشق چای‌خوری
  • پودر پیاز: 1/4 قاشق چای‌خوری
  • پاپریکا دودی: 1/4 قاشق چای‌خوری
  • نمک: به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه پاسترامی

  • گوشت سینه گاو: 1 کیلو
  • نمک: 1 فنجان
  • پودر سیر: به مقدار لازم
  • شکر سفید: 1 فنجان
  • شکر قهوه‌ای: 1/2 فنجان
  • دانه میخک خرد شده: به مقدار لازم
  • ادویه پاسترامی: به مقدار لازم
  • روغن مایع: تقریبا 4 قاشق غذاخوری
  • آب: 3 لیتر
  • سالاد کوهی خرد شده: 1 فنجان
  • سس روسی: 1-3 قاشق غذاخوری
  • نان: 2 برش
  • پاسترامی برش خورده: 7 ورق
  • پنیر سوئیس: 2 برش

دستور تهیه ساندویچ آمریکایی

دستور تهیه ساندویچ پاسترامی گوشت

ابتدا در یک قابلمه بزرگ آب را با شکر سفید، نمک، پودر میخک و پودر سیر بجوشانید و بگذارید تا آب کاملا سرد شود.
بعد گوشت را داخل آن بگذارید و یک بشقاب سنگین روی آن قرار دهید تا گوشت زیر آب بماند.
پس از مدتی، گوشت را از محلول خارج کرده و بگذارید خشک شود.
سپس روغن مایع را با برس به هر دو طرف گوشت بزنید و سپس ادویه را روی آن بریزید و با دست فشار دهید تا ادویه به گوشت بچسبد. این کار را برای هر دو طرف انجام دهید.
گوشت را در سه لایه فویل آلومینیومی بپیچید و در فر از قبل گرم شده به دمای 300 درجه قرار دهید و به مدت 6 ساعت بپزید.

بعد از 6 ساعت، گوشت را از فویل خارج کرده و روی سینی فر بگذارید و دوباره به مدت 1 ساعت در فر قرار دهید تا آب آن کمی خشک شود و روی گوشت ترد گردد. حالا پاسترامی ما آماده است.
پاسترامی را به ورقه‌های نازک برش بزنید و سپس تمام مواد سس روسی را مخلوط کرده و روی نان‌ها بمالید. سپس پاسترامی و دیگر مواد را در نان قرار داده و سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا