رسپی

دستور تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی

این ساندویچ به خاطر فلفل دلمه‌ای قرمز و برگ ریحان رنگ‌های زیبایی دارد. اگر می‌خواهید که گوشت را سریع‌تر بپزید، می‌توانید حرارت را بالا ببرید، اما باید مراقب باشید که گوشت نسوزد. پخت با حرارت بالا حدود ۵ تا ۶ ساعت زمان می‌برد.

اگر عجله ندارید، می‌توانید گوشت، پیاز و سس را در یک آرام‌پز بریزید و آن را به آرامی به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت بپزید. این کار باعث می‌شود گوشت طعم بهتری پیدا کند. بعد از پخت، اجازه دهید گوشت خنک شود و سپس با دو چنگال آن را ریش‌ریش کنید.

فراموش نکنید که بعد از پخت، یک فنجان از آب گوشت را برای سرو نگه دارید. پس از ریش‌ریش کردن، گوشت را به همراه سرکه در یک قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید. آن را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت بالا بپزید تا سرکه طعم خود را به گوشت منتقل کند.

برای سرو کردن، مقداری از گوشت ریش‌ریش شده را روی نان همبرگر بگذارید. سپس پنیر، فلفل دلمه‌ای سرخ شده و ریحان را روی گوشت قرار داده و تکه دیگری از نان همبرگر را روی آن بگذارید.

می‌توانید آب گوشتی که نگه داشتید را در ظرفی جدا کنار ساندویچ سرو کنید. مواد لازم ذکر شده برای ۶ نفر است. از انواع دیگر ساندویچ‌ها می‌توان به ساندویچ تن ماهی، ساندویچ گوشت، ساندویچ رست بیف و همبرگر خانگی اشاره کرد.

ساندویچ گوشت ایتالیایی لذیذ و خوش طعم

مواد لازم :

گوشت بدون استخوان: ۱ کیلوگرم
پیاز خرد شده: ۱ عدد
سس ایتالیایی بدون چربی: ۱ فنجان
سرکه بالزامیک: ۱ قاشق غذاخوری
نان همبرگر: ۱۲ عدد
پنیر ایتالیایی یا پنیر موزارلا: ۴/۳ فنجان
فلفل دلمه قرمز سوخاری شده: ۴/۳ فنجان
برگ ریحان تازه: ۴/۳ فنجان

ساندویچ گوشت ایتالیایی لذیذ و خوش طعم

مراحل پخت :

گام ۱: چربی‌های گوشت را پاک کنید.
گام ۲: گوشت را به ۴ تکه تقسیم کنید.
گام ۳: آن را در آرام‌پز قرار دهید و سس و پیاز را اضافه کنید.

گام ۴: آرام‌پز را روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ الی ۱۲ ساعت قرار دهید.
گام ۵: پیاز و گوشت را از آرام‌پز خارج کنید و گوشت را برش دهید.
گام ۶: یک فنجان از مایع گوشت را نگه دارید.
گام ۷: گوشت را پس از خنک شدن، ریش‌ریش کنید.
گام ۸: پیاز و گوشت ریش‌ریش شده را داخل آرام‌پز بریزید.
گام ۹: سرکه را اضافه کنید.

پوستر ساندویچ گوشت ایتالیایی

گام ۱۰: درب ظرف را بگذارید و حرارت را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بالا ببرید.
گام ۱۱: گوشت، پنیر، فلفل دلمه‌ای سرخ شده و ریحان را روی نان همبرگر قرار دهید.
گام ۱۲: تکه دیگری از نان همبرگر را روی آنها بگذارید.
گام ۱۳: در صورت تمایل، می‌توانید مقداری آب گوشت به عنوان سس روی ساندویچ خود بریزید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا