رسپی

دستور تهیه ساندویچ یونانی ساده و خوشمزه با سینه مرغ و تن ماهی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ساندویچ یونانی یکی از انواع ساندویچ‌های خوشمزه و آسان است. این ساندویچ می‌تواند با سینه مرغ یا تن ماهی تهیه شود که هرکدام طعم خاصی دارند. برای یادگیری روش تهیه ساندویچ یونانی، می‌توانید همراه ما باشید.
ساندویچ‌ها از جمله غذاهای سریع و خوشمزه به حساب می‌آیند و ساندویچ یونانی، ساندویچ میگو و ساندویچ هندی از جمله محبوب‌ترین‌ها هستند. در این بخش، طرز تهیه یک ساندویچ یونانی خوشمزه با سینه مرغ و تن ماهی را به شما آموزش می‌دهیم. همچنین می‌توانید به جای نان باگت از نان لواش هم استفاده کنید.

مواد لازم ساندویچ یونانی با سینه مرغ و تن ماهی

۲ حبه سیر (رنده‌شده)
۶۰۰ گرم سینه مرغ
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا
به مقدار لازم فلفل و نمک

مواد میانی ساندویچ

۱ عدد خیار
۴ عدد نان پیتا
۲ عدد گوجه‌فرنگی
۱ پیمانه زیتون

مواد برای سس تزاریتی

۱ عدد سیر ریزشده
۱۰۰ گرم خیار رنده‌شده
۲۵۰ گرم ماست یونانی
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
۲ قاشق غذاخوری شوید ریزشده (تازه بهتر است)
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

دستور تهیه ساندویچ یونانی با مرغ و سس تزاریتی

اولین مرحله تهیه سس است. برای این کار، تمام مواد سس را با هم ترکیب کرده و در یخچال بگذارید تا طعم‌ها به هم بخورد.
سپس در یک ظرف، سینه مرغ، سیر رنده‌شده، پودر پاپریکا، روغن زیتون و فلفل و نمک را ریخته و به خوبی مخلوط کنید. برای ترکی شدن طعم‌ها، آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. بعد از آن می‌توانید سینه مرغ را در تابه سرخ کنید یا گریل کنید. همچنین می‌توانید از فر هم استفاده کنید. در نهایت، سس تزاریتی و مواد میانی مانند زیتون، گوجه‌فرنگی و خیار را با نان پیتا سرو کنید.

ساندویچ یونانی فقط با تن ماهی

آشنایی با روش دوم دستور تهیه ساندویچ یونانی فقط با تن ماهی

مواد لازم

۱۰۰ گرم خیارشور ریزشده
۱۰۰ گرم پنیر موزارلا
۵۰ گرم سبزی جعفری ریزشده
۱ قوطی تن ماهی
۱ عدد پیاز سفید
۲ عدد گوجه‌فرنگی
۲ عدد نان باگت
۲ قاشق غذاخوری سس مایونز

مراحل تهیه ساندویچ یونانی با تن ماهی

برای تهیه این ساندویچ، ابتدا تن ماهی را در آبجوش بپزید که حدود ۲۰ دقیقه کافی است. سپس قوطی را باز کرده و محتویات آن را در آبکش بریزید تا روغن اضافی خارج شود.
سپس دو عدد نان باگت را از وسط برش دهید و طرفین آن را بزنید. با قاشق کمی سس مایونز به دو طرف نان بمالید.
با چنگال، تکه‌های تن ماهی را از هم باز کرده و آن را با گوجه‌فرنگی، خیارشور، سبزی جعفری، پیاز خردشده و مقداری سس مایونز مخلوط کنید.
این مخلوط را روی یک سمت نان باگت‌ها قرار دهید و در سمت دیگر نان‌ها پنیر موزارلا بگذارید و سپس آن را ببندید.

دستور تهیه ساندویچ یونانی ساده و خوشمزه با سینه مرغ و تن ماهی (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا