رسپی

دستور تهیه سبزی چلو افغانی به روشی آسان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سبزی چلو

در شب نوروز، مردم افغانستان غذاهای خاصی را تهیه می‌کنند. یکی از محبوب‌ترین آنها سبزی چلو است که به خاطر طعم عالی‌اش، در طول سال هم تهیه می‌شود.


مواد لازم برای تهیه سبزی چلو:

  • برنج باریک 3 گیلاس چای خوری (تقریباً 1 کیلو)
  • روغن 2 ملاقه (نه زیاد و نه کم)
  • آب و کمی نمک
  • زیره به دلخواه
  • پالک تازه 1 کیلو
  • گندنه ریزه شده 1 دسته کوچک
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • روغن 1 ملاقه که زیاد پر نباشد
  • سیر میده 1 قاشق چای خوری
  • تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری
  • آب لیمو 1 قاشق چای خوری

دستور تهیه سبزی چلو:

دو گیلاس آب جوش، دو قاشق چای خوری روغن و کمی نمک را در یک قابلمه بریزید و برای یک دقیقه بپزید تا نمک حل شود. سپس آتش را خاموش کنید و مخلوط آماده است.

برنجی که قبلاً خیس شده را در 2 لیتر آب جوش بپزید. مطمئن شوید که برنج نه خیلی نرم است و نه سخت.

پس از پختن، برنج را صاف کرده و آب و روغن آماده‌شده را روی آن بریزید. سپس قابلمه را با یک تکه پارچه مرطوب بپوشانید. اگر قابلمه را روی اجاق می‌گذارید، حتماً با کاغذ آلومینیوم بپوشانید تا پارچه نسوزد.

سپس درب قابلمه را ببندید و برای چند دقیقه روی حرارت بالا بگذارید تا ببرد. آتش را کم کنید و روغن داغ را روی برنج بریزید و بگذارید برای 15 دقیقه در حرارت ملایم دم بکشد.

اگر گندنه دارید، می‌توانید پیاز را کنار بگذارید. در غیر این صورت، پیاز را سرخ کنید تا نرم شود. سپس گندنه یا پیاز را به روغن اضافه کنید و کمی سرخ کنید.

در این مرحله، پالک، سیر، تخم گشنیز، لیمو و کمی نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و بگذارید بپزد. توجه کنید که سبزی زیاد نپزد.

سبزی آماده است. برنج را در ظرف سرو بگذارید و سبزی را در ظرف دیگری بکشید. حالا برای صرف کردن آماده است.

مواد لازم و دستور تهیه کابلی پلو (قابلی پلو افغانی) خوشمزه و آسان

دستور تهیه سبزی چلو افغانی به روشی آسان (مرحله به مرحله)

معرفی ۹ غذای معروف و محبوب افغانستانی

آشک گوشتی افغانی : دستور تهیه کامل پخت آشک افغانی + فیلم

دستور تهیه کباب چپلی(غذای خوشمزه افغانی)

دستور تهیه بولانی ماشی (غذای افغانی) ساده و خوش طعم


سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا