رسپی

دستور تهیه سرکه میوه به + خواص و مضرات (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سرکه میوه (به) به روش خانگی

سرکه از تبدیل اتانول حاصل از تخمیر قند میوه‌ها و غلات به وجود می‌آید و معمولاً ۳ تا ۵ درصد آن را اسید استیک تشکیل می‌دهد. سرکه میوه به یکی از محصولاتی است که با میوه به تهیه شده و در فصل پاییز درست می‌شود. این سرکه می‌تواند به عنوان چاشنی در سالاد‌ها یا برای تهیه ترشی بادمجان و دیگر ترشی‌ها استفاده شود.

سرکه میوه به را به راحتی می‌توانید در خانه درست کنید و از خواص آن بهره‌مند شوید.

از دیگر محصولات میوه به می‌توان به مربای به با عسل اشاره کرد. در این مطلب، با هم دستور تهیه سرکه خوش‌عطر میوه به را بررسی می‌کنیم. با ما در مجله رضیم همراه باشید.

دستور تهیه سرکه میوه به به صورت آسان

مواد لازم :

  • میوه به کاملا رسیده و شیرین ۳ عدد
  • سرکه انگور ۱/۲ فنجان

طرز تهیه سرکه میوه به در منزل

  1. میوه به را بشویید و اجازه دهید کاملاً خشک شود؛ سپس آن را به چهار قسمت تقسیم کنید و دانه‌های وسط آن را خارج کنید.
  2. میوه به را به تکه‌های کوچک‌تر برش دهید و در یک ظرف (ترجیحاً شیشه‌ای) بریزید.
  3. سرکه را به تکه‌های میوه اضافه کرده و درب ظرف را محکم ببندید و در کابینت قرار دهید.
  4. هر ۲ تا ۳ روز یک بار مخلوط میوه و سرکه را هم بزنید تا میوه‌ها له شوند.
  5. بعد از ۴۰ روز، میوه به آب می‌اندازد؛ در این مرحله آن را در یک پارچه نازک ریخته و صاف کنید.
  6. سپس سرکه به را در بطری‌های شیشه‌ای بریزید و در جایی خنک و تاریک نگهداری کنید.
نکته مهم : له کردن میوه‌ها هر ۲-۳ روز یک بار ضروری است تا از کپک زدن میوه‌ها جلوگیری شود.

خواص سرکه میوه به

  • سرکه به علاوه بر داشتن خواص آنتی بیوتیکی، حاوی اسید آمینه‌های مفید است.
  • این سرکه به بهبود متابولیسم بدن کمک کرده و با افزایش ترشح بزاق، هضم غذا را بهتر می‌کند و از فساد دندان‌ها جلوگیری می‌کند.
  • استفاده از سرکه به در رژیم‌های ضد دیابت و جلوگیری از چاقی بسیار مفید است.
  • این سرکه به پاکسازی طحال کمک کرده و برای معده‌های ملتهب و بلغم‌دار مفید است و همچنین مشکلات گوارشی را برطرف می‌کند.

موارد منع مصرف سرکه میوه به

  1. افراد دارای ضعف اعصاب (مگر اینکه همراه با عسل یا ادویه مصرف کنند و در هر حال نباید زیاده‌روی کنند.)
  2. افراد مبتلا به زخم معده

بیشتر بخوانید :

سرکه خرما | روشی سریع و آسان برای تهیه سرکه خرما + خواص

سرکه بالزامیک چیست؟ آیا سرکه بالزامیک حلال است؟

سرکه موز: دستور تهیه و ۶ خاصیت و کاربرد بی‌نظیر سرکه موز

۲ مرحله اساسی برای تهیه سرکه انگور سنتی

نکات پایانی در مورد تهیه و مصرف سرکه به

  • بسیاری ممکن است تصور کنند که تهیه سرکه به در خانه سخت است، در حالی که این کار بسیار آسان بوده و تنها نیاز به زمان دارد.
  • با تهیه سرکه خانگی از میوه‌های اضافه و باکیفیت، می‌توانید محصولی مطمئن بسازید و از اتلاف منابع هم جلوگیری کنید.
  • امیدواریم شما هم با روش ذکر شده سرکه به درست کنید و تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا