رسپی

دستور تهیه سریع و آسان مرغ زنجبیلی رستورانی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه مرغ زنجبیلی با دورچین مخصوص به سبک ژاپنی

تا به حال مرغ را به روش‌های مختلفی درست کردیم و دستورالعمل‌های زیادی به شما دادیم. این بار با دستور تهیه مرغ زنجبیلی در کنار شما هستیم. این غذا گزینه خوبی برای روزهایی است که وقت آشپزی ندارید. کافیست چند تکه مرغ را از فریزر درآورید و با این روش ساده مزه‌دار کنید و در کمتر از یک ساعت یک غذای خوشمزه تهیه کنید.
این غذا علاوه بر طعم عالی، به خاطر وجود زنجبیل خاصیت گرما بخشی دارد و مقاومت بدن را در برابر بیماری‌هایی مثل سرماخوردگی افزایش می‌دهد. همچنین یک دورچین خوشمزه به سبک ژاپنی هم برای شما آماده کرده‌ایم که در ادامه می‌توانید دستورش را ببینید.

مواد لازم برای تهیه مرغ زنجبیلی

  • سس سویا : ۵۰ میلی‌لیتر
  • شکر قهوه‌ای : سه قاشق غذاخوری
  • میسو یا خمیر سویا : نصف قاشق غذاخوری
  • زنجبیل (رنده شده) : ۶۰ گرم
  • سیر : چهار حبه
  • پودر چیلی : یک قاشق چای‌خوری
  • ران مرغ : هشت عدد

مواد لازم برای تهیه دورچین ژاپنی

  • خیار : ۵۰۰ گرم
  • سیر : دو حبه
  • نمک دریایی : دو قاشق چای‌خوری
  • ترشی زنجبیل : دو قاشق غذاخوری
  • برگ نعنا : چهار عدد

دستور تهیه مرغ زنجبیلی با دورچین مخصوص

از قدیم زنجبیل به عنوان یک ماده‌ی جادویی برای درمان بیماری‌ها شناخته شده است. امروز هم خواص خوب زنجبیل ما را شگفت‌زده نمی‌کند و در زمینه‌های مختلفی مثل پوست، مو و لاغری استفاده می‌شود. شما می‌توانید با این ماده مفید، طعم خوشمزه‌ای به غذاها و حتی دسرها بدهید.

امروز می‌خواهیم دستور تهیه مرغ زنجبیلی خوشمزه‌ای را به شما یاد بدهیم. ابتدا سیر و زنجبیل را پوست کنده و رنده کنید. یک کاسه بردارید و سیر و زنجبیل را با سس سویا، شکر قهوه‌ای، میسو و پودر چیلی مخلوط کنید. ران‌های مرغ را به مخلوط بزنید تا مزه‌دار شود. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و حدود سی دقیقه تا یک ساعت در یخچال بگذارید.

دستور تهیه مرغ زنجبیلی

پس از سپری شدن زمان، مرغ را از یخچال درآورید و همراه نیمی از سس آن در یک تابه بریزید. انگونه قطعات مرغ را در تابه بچینید که کنار یکدیگر قرار بگیرند. سپس مقداری آب به تابه اضافه کنید و حدود ۴۰ دقیقه صبر کنید تا مرغ بپزد. بعد از ۲۰ دقیقه، سس باقی مانده را اضافه کنید و حدود ۲۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا مرغ کاملاً پخته شود.

در این مرحله، خیار را بشویید، پوست بکنید و از وسط نصف کنید. دانه‌های خیار را با دست یا قاشق بیرون آورده و دور بریزید. خیار را کمی خرد کنید. سیر را نیز رنده کرده یا ریز خرد کنید و با نمک دریایی به خیار بمالید. خیار را در کیسه فریز گذاشته و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
بعد از ۴۰ دقیقه، مرغ را چک کنید تا مطمئن شوید خوب پخته شده است. هنگام سرو، کمی ترشی زنجبیل و در صورت تمایل، نعنا به خیارها اضافه کنید و مرغ زنجبیلی را همراه با مخلوط خیار و برنج کته سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا