رسپی
دستور تهیه سس ذرت مکزیکی با ادویه مخصوص (مرحله به مرحله)

“`html
ذرت مکزیکی یکی از فست فودهای بسیار محبوب در خیابانها است. همانطور که از نامش پیداست، این غذا از ذرت یا بلال درست میشود و به کشور مکزیک تعلق دارد. میتوانید این غذای خوشمزه را به راحتی در خانه تهیه کنید؛ بدون نیاز به دستگاه خاصی. شما میتوانید آن را با قارچ یا بدون قارچ و با سس مخصوصش درست کنید.
آشنایی با طرز تهیه سس پنیر و ذرت مکزیکی
مواد اصلی این سس شامل پنیر چدار، فلفل سبز، پیازچه و زیره است.
مواد لازم سس ذرت مکزیکی
- ذرت پخته شده یا کنسرو شده: 300 گرم
- پنیر چدار رنده شده: 2 پیمانه
- آویشن ادویه مخصوص ذرت مکزیکی: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل سبز خرد شده: 200 گرم
- پیازچه خرد شده: دو سوم پیمانه
- پودر زیره: سه چهارم قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
- مایونز: سه چهارم پیمانه
- خامه ترش: 250 گرم
دستور تهیه سس ذرت مکزیکی
در یک کاسه متوسط، خامه ترش، مایونز و زیره را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
سپس ذرت، پنیر، فلفل سبز و پیاز و آویشن را به مخلوط اضافه کنید.
با یک قاشق چوبی این مواد را به خوبی هم بزنید.
بعد از این که مواد خوب مخلوط شدند، روی کاسه را بپوشانید و به مدت 2 ساعت یا برای شب تا صبح در یخچال بگذارید.
این سس خوشمزه را میتوانید با انواع چیپسها میل کنید.