رسپی

دستور تهیه سس ذرت مکزیکی با ادویه مخصوص (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ذرت مکزیکی یکی از فست فود‌های بسیار محبوب در خیابان‌ها است. همان‌طور که از نامش پیداست، این غذا از ذرت یا بلال درست می‌شود و به کشور مکزیک تعلق دارد. می‌توانید این غذای خوشمزه را به راحتی در خانه تهیه کنید؛ بدون نیاز به دستگاه خاصی. شما می‌توانید آن را با قارچ یا بدون قارچ و با سس مخصوصش درست کنید.

آشنایی با طرز تهیه سس پنیر و ذرت مکزیکی

مواد اصلی این سس شامل پنیر چدار، فلفل سبز، پیازچه و زیره است.

مواد لازم سس ذرت مکزیکی

  • ذرت پخته شده یا کنسرو شده: ‌300 گرم
  • پنیر چدار رنده شده: ‌2 پیمانه
  • آویشن ادویه مخصوص ذرت مکزیکی: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سبز خرد شده: 200 گرم
  • پیازچه خرد شده: دو سوم پیمانه
  • پودر زیره: سه چهارم قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
  • مایونز:‌ سه چهارم پیمانه
  • خامه ترش: 250 گرم

چگونه سس ذرت مکزیکی درست کنیم

دستور تهیه سس ذرت مکزیکی

در یک کاسه متوسط، خامه ترش، مایونز و زیره را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
سپس ذرت، پنیر، فلفل سبز و پیاز و آویشن را به مخلوط اضافه کنید.
با یک قاشق چوبی این مواد را به خوبی هم بزنید.
بعد از این که مواد خوب مخلوط شدند، روی کاسه را بپوشانید و به مدت 2 ساعت یا برای شب تا صبح در یخچال بگذارید.
این سس خوشمزه را می‌توانید با انواع چیپس‌ها میل کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا