دستور تهیه سس شزوان تند هندی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه سس شزوان تند هندی
امروز میخواهیم طرز تهیهی یک سس هندی به نام سس شزوان را به شما آموزش دهیم. این سس معمولاً با فلفل زیاد درست میشود، اما شما میتوانید بسته به سلیقه خود، مقدار فلفل آن را کمتر یا بیشتر کنید. پس با ما همراه باشید!
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
فلفل قرمز تند | 5 گرم |
فلفل چیلی قرمز خشک | 25 گرم |
روغن | 4 قاشق غذاخوری |
سیر | 7 حبه |
زنجبیل تازه | 1 قاشق غذاخوری |
سس گوجهفرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
سرکه سفید | 2 قاشق غذاخوری |
سس سویا | 2 قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | 1/4 قاشقچایخوری |
نمک | 1 قاشقچایخوری |
شکر | 3/4 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه سس شزوان تند فوری و خوشمزه
برای شروع، فلفل چیلی و فلفل قرمز خشک را در یک کاسه آب جوش بریزید و به مدت 20 دقیقه بگذارید بماند. هر 5 دقیقه نیز آنها را کمی هم بزنید تا نرم و یکدست شوند.
سپس فلفلهای نرم شده را در یک مخلوط کن با مقداری از آب خودشان بریزید و خوب میکس کنید تا پوره شود.
حالا در یک ماهیتابه، روغن، سیر و زنجبیل را اضافه کنید و به مدت 1 تا 2 دقیقه تفت دهید. بعد از آن، فلفل پوره شده را به ماهیتابه اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه دیگر تفت بدهید.
پس از آن، سس گوجهفرنگی، سرکه، سس سویا، نمک، فلفل سیاه و شکر را به مخلوط اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
منبع : سس سالاد