دستور تهیه سس لیمو ترش (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه سس لیمو ترش
اگر بخواهید سس را طعمدار کنید، میتوانید از سبزیجات معطر مثل نعناع، سیر رنده شده، عصاره موسیر و خردل استفاده کنید. مقدار این مواد به سس، بستگی به سلیقه شما دارد و هر زمان که خواستید میتوانید آنها را کم یا زیاد کنید.
اگر دوست دارید سس را با خردل بخورید، حتماً باید از خردلهای تازه و با کیفیت استفاده کنید تا سس طراوت خود را حفظ کند و طعمی عالی داشته باشد. سس لیمو ترش معمولاً به دلیل طعم لیمو کمی ترش یا ملس است؛ اگر میخواهید سس طعمی شیرینتر داشته باشد، میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.
لیمو یکی از میوههای اسیدی و مفید است که شامل ویتامین، آهن و فسفر میباشد و در مناطق گرم رشد میکند. این میوه در اواخر پاییز و فصل زمستان به خوبی میرسد و یکی از میوههایی است که بیشترین تولید جهانی را دارد.
دستور تهیهی سس لیموترش؛ سس سالاد فرانسوی
لیمو که میوهای با ارزش است، به شیوههای مختلفی مثل چاشنیها، سسهای غذایی، شربتها و حتی دمکرده در نوشیدنیهای مختلف استفاده میشود. لیمو واقعاً به هضم غذا کمک میکند و اشتها آور است.
مواد لازم :
لیموترش: 3 عدد
شکر: یک و نیم پیمانه
کره: 125 گرم
تخممرغ: 4 عدد
برگ ریحان خرد شده: نصف پیمانه
آب لیمو ترش: نصف پیمانه
نمک: به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام 1: پوست سه عدد لیموترش را رنده کنید.
گام 2: به آن شکر اضافه کنید و مواد را در غذاساز بریزید تا خوب مخلوط شوند.
گام 3: حال کره را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید.
گام 4: تخممرغها را یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید.
گام 5: آب لیموترش و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید.
گام 6: همه مواد را در ظرف فلزی بریزید و ظرف را در کاسهای از آب داغ قرار دهید (روش بن ماری).
گام 7: مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
گام 8: وقتی که مخلوط غلیظ و خوب شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید سس خنک شود.
گام 9: بعد از خنک شدن، ریحانهای خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با سس مخلوط شود.
گام 10: سس شما آماده سرو است، اما اگر میخواهید میتوانید آن را به مدت یک ساعت در یخچال خنک کنید و بعد استفاده کنید.