رسپی

دستور تهیه سس مرغ مناسب برای انواع غذا با مرغ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سس مرغ

دستور تهیه سس مرغ موضوع ماست. سس در پخت غذاهای مختلف اهمیت زیادی دارد و فرانسوی‌ها معتقدند غذایی بدون سس مثل نامه‌ای است که امضا ندارد و ارزشی ندارد.

زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای محبوب ایرانی‌هاست که همیشه در مهمانی‌ها و مراسم مختلف سرو می‌شود. اگر به دنبال غذایی آسان و سریع برای مهمانی‌ها هستید، زرشک پلو با مرغ گزینه خوبی است.

مرغ به سرعت پخته می‌شود و برای زمانی که وقت کم داریم، این غذا بسیار مناسب است. اما چرا بعضی مرغ‌ها خوشمزه‌تر هستند؟ یکی از دلایل خوشمزه‌تر شدن مرغ، سس مخصوص آن است که با مواد و ادویه‌جات مختلف تهیه می‌شود.

مواد اصلی برای تهیه سس مرغ برای زرشک پلو شامل رب گوجه، آبلیمو و ادویه‌های متفاوت است. در این مقاله تصمیم داریم شما را با یک نوع سس مرغ آشنا کنیم که طعم و رایحه‌ای عالی به غذا می‌دهد و می‌توانید آن را با زرشک پلو و دیگر خورشتی‌های مرغ سرو کنید و از طعم لذیذ آن بهره‌مند شوید.

دستور تهیه سس مرغ مجلسی

این سس طعمی ملس و خوش عطری دارد و با انواع پلو، مخصوصاً زرشک پلو، فوق‌العاده می‌شود. شما هم این سس را امتحان کنید، شاید خیلی بپسندید.

مواد لازم جهت تهیه سس مرغ:

  • مرغ نیم‌پز شده: 1 عدد کوچک
  • آب مرغ: دو و نیم لیوان
  • پیاز: 2 عدد بزرگ
  • پودر زنجبیل و فلفل سیاه: 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین: نصف قاشق چای‌خوری
  • رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو: 2 یا 3 قاشق غذاخوری
  • شکر: نصف قاشق غذاخوری
  • نمک و روغن
  • محلول زعفران

مراحل تهیه سس مرغ مجلسی:

ابتدا تکه‌های مرغ را با نمک مزه‌دار کنید و در قابلمه 1 قاشق روغن بریزید. سپس 1 پیاز نصف شده و تکه‌های مرغ و 1 عدد چوب دارچین را داخل قابلمه بگذارید و درش را ببندید تا با حرارت کم به مدت 15 دقیقه بپزد و عطر دارچین و پیاز آزاد شود. بعد، دو و نیم لیوان آب اضافه کنید و وقتی جوش آمد، به مدت 10 دقیقه دیگر بپزید تا مرغ نیم‌پز شود.

یک پیاز را خیلی ریز خرد کنید و با کمی روغن و حرارت کم خوب سرخ کنید (از رنده کردن پیاز خودداری کنید چون بوی نامطبوعی می‌گیرد).

وقتی پیاز سرخ شد و رنگ قهوه‌ای خوش‌ رنگی گرفت، ادویه‌ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سپس رب گوجه، شکر و آب لیمو را اضافه کنید و برای مدتی تفت دهید.

در این مرحله، دستور تهیه سس مرغ، آب مرغ و محلول زعفران را اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش، تکه‌های مرغ را هم اضافه کرده و در قابلمه را ببندید تا با حرارت کم به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزد.

در پایان پخت، مزه سس را بچشید چون میزان ترشی و شیرینی بسته به سلیقه شماست.

دستور تهیه سس مرغ مجلسی


دستور تهیه سس مرغ مناسب برای انواع غذا با مرغ (مرحله به مرحله)

فوت و فن های تهیه سس مرغ

میزان ترشی یا شیرینی سس به سلیقه شما بستگی دارد. اگر می‌خواهید سس کمی شیرین‌تر باشد، می‌توانید نصف قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید. و اگر طعم ترش را بیشتر دوست دارید، می‌توانید مقدار آبلیمو را افزایش دهید.

برای آماده‌سازی محلول زعفران، بهتر است به جای دم کردن آن، زعفران را روی چند تکه یخ بگذارید و بگذارید یخ ذوب شود. سپس آن را نیم ساعت در یخچال قرار دهید. با این روش رنگ زعفران بهتر می‌شود.

برای پخت مرغ به روش دیگر، ما سرخ کردن مرغ و سپس پختن آن با آب را توصیه نمی‌کنیم. چرا که خوشمزه شدن خورشت مرغ به تازگی مرغ و سس استفاده شده بستگی دارد.

سرخ کردن مرغ می‌تواند مواد مغذی آن را از بین ببرد و غذا را ناسالم کند. هنگامی که مرغ می‌خرید، سعی کنید مرغ‌های کوچک‌تر را انتخاب کنید زیرا این مرغ‌ها سالم‌تر و خوشمزه‌تر هستند.

اگر دوست ندارید تکه‌های کوچک پیاز در سس دیده شود، می‌توانید آن را با الک صاف کنید.

ارزش غذایی مرغ: 100 گرم مرغ چه مقدار کالری دارد؟

ترفندهای پخت بریانی مرغ

دستور تهیه مرغ لونگی، غذایی خوشمزه از آستارا

دستور تهیه زرشک پلو با مرغ به سبک رستورانی

دستور تهیه بریانی مرغ خوشمزه و آسان

دستور تهیه چلو مرغ اناری خوشمزه

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا