رسپی

دستور تهیه سس هویج و زنجبیل؛ سس سالم و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سس هویج و زنجبیل؛ سس سالم و خوشمزه

اگر علاقه دارید طعم‌های جدید را تجربه کنید، حتماً دستور تهیه سس هویج و زنجبیل را امتحان کنید. این سس فوق‌العاده خوشمزه و خامه‌ای است و می‌توانید از آن روی سالاد یا به عنوان دیپ استفاده کنید.

سس‌های گیاهی نقش مهمی در طعم‌دهی به غذاهای گیاهی دارند. بعضی اوقات پیدا کردن و خرید سس‌های گیاهی به دلیل محدودیت‌های محصولات وگان ممکن است سخت باشد، اما ما به شما نشان می‌دهیم چگونه خودتان این سس را درست کنید.

دستور امروز، یک سس خامه‌ای با طعم شیرین هویج و تندی زنجبیل است که طعمی جدید به شما می‌دهد. این سس با مواد ساده و سالم تهیه می‌شود و می‌توانید آن را تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
هویج 1 عدد بزرگ یا 2 عدد متوسط
آب ⅔ تا 1 پیمانه
روغن زیتون ½ پیمانه
سرکه سفید ¼ پیمانه
زنجبیل تازه خرد شده، 1 قاشق غذاخوری
نمک ½ قاشق چایخوری

برای تهیه سس وگان هویج و زنجبیل با ما همراه باشید:

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید و روی سینی کاغذ روغنی بگذارید.
روی هویج‌ها روغن زیتون بریزید و روی سینی فر بچینید.
به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که هویج‌ها نرم شوند در فر بپزید.
هویج‌های پخته شده را داخل مخلوط‌کن بریزید و ⅔ فنجان آب، روغن زیتون، سرکه، زنجبیل و نمک را به آن اضافه کنید.

مواد را مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند.
اگر سس خیلی غلیظ بود، مقداری آب اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.
دیپ هویج را در یخچال بگذارید تا آماده استفاده شود.

منبع : وی جی ها

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا