رسپی

دستور تهیه سس پیتزای رستورانی خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سس پیتزای خوشمزه

این سس برای تهیه پیتزا بسیار مهم است و باعث می‌شود که پیتزای خانگی شما خوشمزه‌تر شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آن را یاد بگیرید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
گوجه فرنگی 6 عدد متوسط
سس گوجه به مقدار لازم
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
ریحان 1 قاشق چایخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
پونه خشک شده نصف قاشق چایخوری
قند نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم

دستور تهیه سس پیتزا در منزل

مرحله اول
برای تهیه سس، ابتدا گوجه فرنگی‌ها را شسته و سپس با رنده ریز رنده کنید. ریحان‌ها را نیز بشویید و پس از خشک کردن، ریز خرد کنید.

مرحله دوم
سیرها را پوست کنده و خرد کنید. سپس یک تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید. سیر را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.

مرحله سوم
بعد از اینکه سیر طلایی شد، سس گوجه و گوجه فرنگی رنده شده را به آن اضافه کرده و مدام هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس، شکر، آویشن، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پونه کوهی را نیز اضافه کنید.

مرحله چهارم
اگر دوست دارید سس شما تندتر باشد، می‌توانید مقداری فلفل قرمز بیشتری اضافه کنید و در صورت تمایل، کمی پودر زنجبیل و سیر نیز به آن بیفزایید. حالا همه مواد را خوب مخلوط کنید و بگذارید بجوشد.

مرحله پنجم
زمانی که سس شروع به جوشیدن کرد و به غلظت مناسب رسید، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود. بهتر است هر بار این سس را تازه تهیه کنید تا بهترین کیفیت را داشته باشد.

دستور تهیه سس پیتزا در منزل

نحوه نگهداری سس پیتزا

اگر مقدار کمی سس درست کردید و می‌خواهید بلافاصله از آن استفاده کنید، می‌توانید آن را در یخچال نگهداری کنید. ولی اگر سس زیادی تهیه کرده‌اید و می‌خواهید برای مدت طولانی نگه‌دارید، بهتر است آن را منجمد کنید تا تازه بماند.

ادویه مناسب برای سس پیتزا

برای این سس می‌توانید از ادویه‌های مختلفی استفاده کنید، مانند نمک و فلفل سیاه. همچنین می‌توانید از مرزنجوش، رزماری، آویشن، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا نیز استفاده کنید.

separator line

منبع : هتل آبی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه سس پیتزای رستورانی خوشمزه (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا