دستور تهیه سس پیتزای رستورانی خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه سس پیتزای خوشمزه
این سس برای تهیه پیتزا بسیار مهم است و باعث میشود که پیتزای خانگی شما خوشمزهتر شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آن را یاد بگیرید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
گوجه فرنگی | 6 عدد متوسط |
سس گوجه | به مقدار لازم |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
ریحان | 1 قاشق چایخوری |
آویشن | 1 قاشق چایخوری |
روغن زیتون | 1 قاشق چایخوری |
پونه خشک شده | نصف قاشق چایخوری |
قند | نصف قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه و فلفل قرمز | به میزان لازم |
دستور تهیه سس پیتزا در منزل
مرحله اول
برای تهیه سس، ابتدا گوجه فرنگیها را شسته و سپس با رنده ریز رنده کنید. ریحانها را نیز بشویید و پس از خشک کردن، ریز خرد کنید.
مرحله دوم
سیرها را پوست کنده و خرد کنید. سپس یک تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید. سیر را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.
مرحله سوم
بعد از اینکه سیر طلایی شد، سس گوجه و گوجه فرنگی رنده شده را به آن اضافه کرده و مدام هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس، شکر، آویشن، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پونه کوهی را نیز اضافه کنید.
مرحله چهارم
اگر دوست دارید سس شما تندتر باشد، میتوانید مقداری فلفل قرمز بیشتری اضافه کنید و در صورت تمایل، کمی پودر زنجبیل و سیر نیز به آن بیفزایید. حالا همه مواد را خوب مخلوط کنید و بگذارید بجوشد.
مرحله پنجم
زمانی که سس شروع به جوشیدن کرد و به غلظت مناسب رسید، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود. بهتر است هر بار این سس را تازه تهیه کنید تا بهترین کیفیت را داشته باشد.
نحوه نگهداری سس پیتزا
اگر مقدار کمی سس درست کردید و میخواهید بلافاصله از آن استفاده کنید، میتوانید آن را در یخچال نگهداری کنید. ولی اگر سس زیادی تهیه کردهاید و میخواهید برای مدت طولانی نگهدارید، بهتر است آن را منجمد کنید تا تازه بماند.
ادویه مناسب برای سس پیتزا
برای این سس میتوانید از ادویههای مختلفی استفاده کنید، مانند نمک و فلفل سیاه. همچنین میتوانید از مرزنجوش، رزماری، آویشن، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا نیز استفاده کنید.
منبع : هتل آبی