رسپی
دستور تهیه سمبوسه هندی با ماهی مرحله به مرحله تند و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه سمبوسه هندی با ماهی چگونه است؟
غذاهای هندی به خاطر طعم تند و خوشمزه شان معروف هستند. برای تهیه این سمبوسه لذیذ و تند با ما همراه شوید.
مواد لازم برای تهیه سمبوسه هندی
- ماهی خرد شده : 300 گرم
- سیبزمینی متوسط آبپز شده : 3 عدد
- گشنیز تازه خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
- پیاز خرد شده : یک عدد
- پودر زیره : یک قاشق مربا خوری
- پودر سیر : یک قاشق چایخوری
- فلفل قرمز : به مقدار لازم
- شنبلیله خشک : 2 قاشق مربا خوری
- نمک و زردچوبه : به مقدار لازم
- روغن برای سرخ کردن : به مقدار لازم
- نان لواش : 4-5 ورق
دستور تهیه سمبوسه هندی با ماهی
- کمی روغن در تابه بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. بعد ماهی را اضافه کنید و همراه با نمک و زردچوبه کمی تفت دهید.
- سپس فلفل و سیر را به همراه پودر زیره، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، شنبلیله خشک و گشنیز تازه به تابه اضافه کرده و خوب تفت دهید.
- سیبزمینی پخته و خردشده را به مواد اضافه کنید و تابه را از حرارت بردارید.
- مقداری از مواد را روی هر تکه نان قرار دهید و به شکل مثلثی پیچیده و در روغن سرخ کنید.
- برای این کار، نان را به شکل مستطیلهای بلند برش بزنید.
نکات تکمیلی در مورد سمبوسه
- سمبوسه یک غذای محبوب بین دانشجویان است.
- زمان تهیه مواد اولیه حدود 15 دقیقه است.
- زمان پخت و انتظار حدود 1 ساعت میباشد.
- سمبوسه را میتوانید به عنوان وعده ناهار، شام یا پیشغذا سرو کنید.
- توجه داشته باشید که این مقدار مواد برای 7 نفر مناسب است.
جمعآوری شده از مجلهی رضیم
مریم امینی