رسپی

دستور تهیه سمبوسه هندی با ماهی مرحله به مرحله تند و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سمبوسه هندی با ماهی چگونه است؟

غذاهای هندی به خاطر طعم تند و خوشمزه ‌شان معروف هستند. برای تهیه این سمبوسه لذیذ و تند با ما همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه هندی

  • ماهی خرد شده : 300 گرم
  • سیب‌زمینی متوسط آب‌پز شده : 3 عدد
  • گشنیز تازه خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
  • پیاز خرد شده : یک عدد
  • پودر زیره : یک قاشق مربا خوری
  • پودر سیر : یک قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز : به مقدار لازم
  • شنبلیله خشک : 2 قاشق مربا خوری
  • نمک و زردچوبه : به مقدار لازم
  • روغن برای سرخ کردن : به مقدار لازم
  • نان لواش : 4-5 ورق

دستور تهیه سمبوسه هندی با ماهی

  1. کمی روغن در تابه بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. بعد ماهی را اضافه کنید و همراه با نمک و زردچوبه کمی تفت دهید.
  2. سپس فلفل و سیر را به همراه پودر زیره، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، شنبلیله خشک و گشنیز تازه به تابه اضافه کرده و خوب تفت دهید.
  3. سیب‌زمینی پخته و خردشده را به مواد اضافه کنید و تابه را از حرارت بردارید.
  4. مقداری از مواد را روی هر تکه نان قرار دهید و به شکل مثلثی پیچیده و در روغن سرخ کنید.
  5. برای این کار، نان را به شکل مستطیل‌های بلند برش بزنید.

نکات تکمیلی در مورد سمبوسه

  • سمبوسه یک غذای محبوب بین دانشجویان است.
  • زمان تهیه مواد اولیه حدود 15 دقیقه است.
  • زمان پخت و انتظار حدود 1 ساعت می‌باشد.
  • سمبوسه را می‌توانید به عنوان وعده ناهار، شام یا پیش‌غذا سرو کنید.
  • توجه داشته باشید که این مقدار مواد برای 7 نفر مناسب است.

جمع‌آوری شده از مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا