دستور تهیه سمبوسه پنیری ساده و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه سمبوسه پنیری
سمبوسه پنیر یکی از غذاهای لذیذ هندی است که معمولاً برای افطار یا سحر تهیه میشود. این غذا را میتوان در مهمانیها و جشن تولدها به راحتی آماده کرد تا از مهمانان خود پذیرایی کنید.
دستور تهیه سمبوسه پنیر
مواد لازم جهت تهیه سمبوسه پنیری:
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1/4 فنجان پیاز خرد شده
- 1/4 فنجان فلفل دلمه قرمز خرد شده
- 1 حبه سیر
- 1/4 فنجان ذرت منجمد
- 1/4 فنجان کنسرو لوبیا سیاه یا قرمز
- 1 فنجان مرغ خرد شده
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل
- 1/2 فنجان پنیر چدار خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
- 24 عدد wrappers wonton (اگر در ایران موجود نیست، میتوانید از نان لواش استفاده کنید)
- روغن سرخ کردنی یا روغن کانولا به مقدار لازم
مراحل تهیه سمبوسه پنیری:
ابتدا یک قاشق روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و پیاز را خرد کرده و به مدت حدود ۵ دقیقه تفت دهید. سپس فلفل دلمه و سیر را به آن اضافه کنید. بعد از آن، لوبیای کنسروی و ذرت را هم به مواد اضافه کنید.
در این مرحله، مرغ را با کمی آب، نمک و فلفل و زردچوبه بپزید. وقتی مرغ پخته شد، آن را ریش ریش کنید و به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس کمی نمک و فلفل بزنید و پنیر را اضافه کنید.
پنیر پارمسان را هم بیفزایید و همه مواد را خوب هم بزنید. در یک ماهیتابه دیگر، روغن سرخ کردنی بریزید و حرارت را کم کنید تا روغن داغ شود. سپس ورقهای wonton یا نان لواش را که به صورت مربع برش دادهاید، در ظرفی بچینید و با قاشق مقداری از مواد را داخل آن بریزید و بپیچید.
در روغن داغ سرخ کنید. وقتی یک طرف آن سرخ شد، آن را برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود.
دستور تهیه سمبوسه پنیر
این ویدیو به زبان فارسی دری ارائه شده و زیرنویسهای آن نیز به این زبان موجود است.
راهکارهای جلوگیری از عوارض پنیر پیتزا
اگر پنیر پیتزا را با سبزیجات فراوان استفاده کنید، این کار باعث میشود مواد ناسالم آن کمتر در بدن جذب شوند و در نتیجه مضرات آن کاهش پیدا میکند. چربی موجود در پنیر پیتزا از نوع مناسبی نیست، زیرا از نوع چربیهای اشباع و ترانس میباشد.
اسید چرب ترانس باعث میشود که پنیر پیتزا کشدار شود و این پروسه را افزایش میدهد.
“““html
در واقع، کشدار شدن پنیر پیتزا باعث کاهش کیفیت آن میشود.
اسید چرب ترانس به رگهای خونی آسیب میزند. به همین دلیل، به افرادی که مشکل قلبی دارند توصیه میشود که تا حد امکان از پنیر پیتزا استفاده نکنند یا آن را با سبزیجات زیاد مصرف کنند. وقتی پنیر پیتزا با سبزیهای پخته یا خام به مقدار زیاد مصرف شود، مواد مضر پنیر کمتر جذب بدن میشود.
انواع پنیر و تفاوتهای آنها
پنیرها در یک دستهبندی به دو نوع تقسیم میشوند: پنیرهای انعقادی و فراپالایش. در تهیه پنیرهای انعقادی، مانند پنیر لیقوان، به شیر آنزیم اضافه میشود. این کار باعث میشود که کازئین شیر لخته شود و پروتئینهای نامحلول رسوب کنند.
سپس آب پنیر گرفته میشود و به آن نمک اضافه میشود. برای تهیه یک کیلوگرم این نوع پنیر، به ۱۰ کیلوگرم شیر نیاز است.
در پنیرهای فراپالایش، بازدهی بالاتر است و از مقدار کمتری شیر، پنیر بیشتری تهیه میشود. در این نوع پنیر، تا ۴۰ درصد چربی باقی میماند و بنابراین این محصولات انرژی بیشتری دارند، مانند پنیرهای صبحانه.
دستور تهیه سمبوسه خوشمزه و عالی در منزل با روشی متفاوت و بینظیر
دستور تهیه سمبوسه بندری عربی تند و خوشمزه