دستور تهیه سمبوسه پیتزایی با طعمی منحصر به فرد (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه سمبوسه پیتزایی
سمبوسه پیتزایی یکی از غذاهای لذیذ و سریع ایرانی است که به دلیل استفاده از مواد پیتزا به این نام شناخته میشود. شما میتوانید این سمبوسه خوشمزه را مثل سمبوسههای معمولی با نان یوفکا یا نان لواش درست کنید.
با مواد لازم در این دستور، میتوانید برای ۴ نفر سمبوسه پیتزایی درست کنید. اگر میخواهید که تعداد بیشتری یا کمتری سمبوسه تهیه کنید، میتوانید مقادیر مواد را با ضرب و تقسیم تنظیم کنید.
دستور تهیه سمبوسه پیتزایی مخصوص
مواد لازم برای سمبوسه پیتزایی با سوسیس:
- قارچ ۱۵۰ گرم
- سوسیس ۳ عدد
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
- پنیر پیتزا و نان لواش به مقدار لازم
- روغن، نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
مراحل تهیه سمبوسه پیتزایی با سوسیس:
برای تهیه سمبوسه پیتزایی خانگی، ابتدا سیب زمینی را پوست کرده و بشویید، سپس به اندازههای کوچک خرد کنید. در تابهای کمی روغن ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود. سیب زمینیها را با یک دستمال خشک کنید.
سیب زمینیها را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا کمی طلایی شوند. در همین حین، پیاز را پوست کرده و خرد کنید. وقتی سیب زمینیها سرخ شدند، آنها را در یک بشقاب بریزید.
پیاز را در تابه بریزید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سپس سوسیسها را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. وقتی سوسیسها کمی سرخ شدند، قارچها را که قبلاً تمیز و خرد کردهاید به تابه اضافه کنید.
مواد را با هم تفت دهید و حرارت را کم کنید تا قارچها آب نیندازند. سپس سیب زمینی و پیاز سرخ شده را به تابه اضافه کرده و کمی نمک و فلفل هم به آن بزنید و مخلوط کنید.
حالا تابه را از روی حرارت بردارید. نانهای لواش را به شکل مستطیل برش دهید و کمی از مواد داخل نان بریزید و کمی پنیر هم روی مواد بگذارید. سپس نان را به شکل مثلث بپیچید.
سمبوسهها را به همین شکل درست کنید. در یک تابه یا قابلمه کوچک، روغن به اندازهای بریزید که سمبوسهها بتوانند شناور شوند و روی حرارت کم بگذارید تا روغن داغ شود.
سپس سمبوسهها را یکی یکی در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شوند. حرارت را کم نگه داشته و وقتی هر دو طرف سمبوسهها طلایی شد، آنها را از روغن خارج کرده و روی توری قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. این سمبوسهها را میتوانید با سس دلخواه خود سرو کنید.
دستور تهیه سمبوسه پیتزایی با گوشت و قارچ
دستور تهیه سمبوسه پیتزایی گوشت و قارچ
مواد لازم برای تهیه سمبوسه پیتزایی گوشت و قارچ:
- گوشت چرخ کرده: 200 گرم
- قارچ: 500 گرم
- پیاز: یک عدد متوسط
- رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
- فلفل دلمهای: یک عدد متوسط
- پنیر پیتزا: یک بسته
- پودر آویشن و نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
دستور تهیه سمبوسه پیتزایی گوشت و قارچ:
برای تهیه مواد سمبوسه، باید همه مواد را تفت دهیم. ابتدا در یک تابه، کمی روغن بریزید و پیاز را خرد کنید. پس از اینکه پیاز کمی سرخ شد، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و هم بزنید.
بهتر است که گوشت و پیاز حدود ده دقیقه روی حرارت ملایم تفت بخورند تا آب گوشت گرفته شود و پخته شود. قارچها را به دلخواه خرد کرده و به همراه فلفل دلمهای که نگینی خرد شده است، به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
زمانی که قارچها کمی پختند، رب گوجه فرنگی را در گوشهای از تابه کمی تفت دهید و سپس با بقیه مواد مخلوط کنید. نمک و آویشن را نیز اضافه کنید. فقط حواستان باشد که از آویشن زیاد استفاده نکنید، چون طعم غذا را خراب میکند.
پس از آماده شدن مواد، نان لواش را به دو قسمت طولی تقسیم کنید. این کار به شما دو مستطیل میدهد. مواد را در انتهای نان مستطیلی شکل بریزید و مقداری پنیر پیتزا روی آن بپاشید. سپس از یک گوشه شروع به پیچیدن سمبوسه به شکل مثلثی کنید.
بعد از آنکه سمبوسهها را پیچیدید، در یک تابه روغن بریزید و هر دو طرف سمبوسهها را سرخ کنید.
دستور تهیه سمبوسه سبزیجات به دو روش + فیلم
دستور تهیه سمبوسه پنیر یک غذای هندی لذیذ + فیلم
دستور تهیه پکوره به روش ساده همراه با فوت و فنهای پخت آن