رسپی

دستور تهیه سوسیس بندری به روش بیرونی و با طعمی بی نظیر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه سوسیس بندری به روش رستورانی با طعمی عالی

سوسیس بندری یکی از غذاهای ساده و سریع است که معمولاً مردم آن را به صورت ساندویچ از بیرون می‌خرند. این ساندویچ از ناحیه جنوبی ایران معروف است و معمولاً طعم تند و تیزی دارد. برای درست کردن آن، باید از ادویه‌جات و روش‌های خاصی استفاده کنید.

جالب است بدانید که سوسیس بندری در کشورهایی مانند ایتالیا هم طرفدار دارد و آن‌جا به نام خوراک سوسیس و فلفل شناخته می‌شود. در این مقاله می‌توانید طرز تهیه سوسیس بندری به صورت خانگی و شبیه به رستوران‌ها را یاد بگیرید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
پیاز بزرگ: ۴ عدد یا بیشتر
سوسیس آلمانی یا کوکتل: ۸ عدد (یا ۱۰ تا ۱۲ عدد کوکتل)
نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار دلخواه
رب گوجه‌فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری یا بیشتر
سیب‌زمینی: ۲ عدد متوسط
روغن مایع: به مقدار لازم
آب جوشیده ولرم: ½ لیوان فرانسوی

طرز تهیه سوسیس بندری در خانه

برای پخت سوسیس بندری خیلی کار سختی ندارید. اول پیازها را خلالی خرد کنید تا هنگام سرخ کردن نسوزند.
زمانی که پیازها سبک شدند، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها را اضافه کنید تا کمی طلایی شوند و طعم خامی‌شان گرفته شود. مواظب باشید که رب و ادویه‌ها نسوزند. وقتی روغن رنگ نارنجی گرفت، شعله را خاموش کنید.
حال سوسیس‌ها را به صورت حلقه‌ای یا اریب برش زده و جداگانه سرخ کنید. می‌توانید از سوسیس خانگی هم استفاده کنید.
سوسیس‌ها را کمی سرخ کنید (زیرا نمی‌خواهیم خیلی سرخ شوند، فقط یک تفت ساده کافی است) و سپس به سس آماده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در این مرحله ½ لیوان آب جوشیده ولرم به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید. درب ظرف را بپوشانید و روی شعله ملایم بگذارید تا خوب پخته شود.

فوت و فن تهیه سوسیس بندری

فوت و فن تهیه سوسیس بندری

اگر طرفدار طعم سیب‌زمینی در سوسیس بندری هستید، سیب‌زمینی را به شکل حبه قندی خرد کرده و جداگانه سرخ کنید. سپس آن را با سوسیس‌های سرخ شده به سس اضافه کنید تا خوب جا بیفتد. اگر هم دوست دارید سس بدون سیب‌زمینی باشد، می‌توانید به همان روش قبلی عمل کنید.

طرز تهیه سوسیس بندری خانگی به سبک رستورانی به همین شکل است. اگر طعم قارچ و پنیر پیتزا را هم می‌پسندید، قارچ‌ها را جداگانه تفت دهید و همراه با سوسیس سرخ شده به سس اضافه کنید. در مرحله سرو ساندویچ، پنیر را روی مایه داغ سوسیس بندری بریزید تا ذوب شود.

برای تهیه ساندویچ سوسیس بندری مثل بیرون، یک عدد فلفل دلمه‌ای سبز یا قرمز را ریز خرد کنید و در مرحله تفت دادن پیازها به آن اضافه کنید.

  • می‌توانید یک قاشق چای‌خوری ادویه‌ کاری نیز به ترکیب اضافه کنید.
  • سوسیس بندری معمولاً تند و تیز است، اما می‌توانید تندی آن را بر اساس سلیقه‌تان تنظیم کنید.
  • هر چه پیاز سرخ شده بیشتر باشد، طعم سوسیس بندری بهتر خواهد بود.

منبع : شما نیوز

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا